УКР РУС

Нідерланди – Україна: Шапаренко пояснив, чого не вистачило команді Шевченка

14 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної України Микола Шапаренко підбив підсумки зустрічі проти Нідерландів у рамках групового етапу Євро-2020.

"Дуже прикро. Ярмоленко забив чудовий гол, який відкрив у нас друге дихання, потім відзначився Яремчук. Але наприкінці зустрічі сталася помилка, і ми пропустили. Будемо вчитися на своїх помилках. Нам не вистачило простої гри. Хотіли щось вигадати.

Нідерланди – Україна: Ярмоленко з голом турніру пише історію, райський футбол на старті Євро-2020 – Шевченко винен

Забиті голи завжди додають упевненості. Якби взяли одне очко в цьому поєдинку, то був би інший настрій, уже б із позитивом готувалися до наступної зустрічі. У таких іграх важко виходити на заміну. Надзвичайно високий рівень футболістів, яким ми протистояли. Андрій Шевченко сказав мені грати надійно, старатися не помилятися в передачах та атакувати.

Потрібно грати на перемогу з Північною Македонією. Розмови з головним тренером поки що не було. Поки що всі на емоціях, треба підійти до розбору з холодною головою. Тоді нам дадуть вказівки", – наводить слова Шапаренка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України прикро поступилась Нідерландам (2:3). "Помаранчеві" повели у 2 м'ячі в другому таймі, але Ярмоленко та Яремчук вирівняли положення. Втім, Дюмфріс на 85 хвилині вирвав перемогу для "Ораньє".

"Миколенко залишається в Динамо": претензії до Шеви і три ключові винуватці поразки – реакція на драму в Амстердамі