УКР РУС

Нічия від румунського Мессі. "Палермо" - "Удінезе" - 1:1. ВІДЕО

25 березня 2012 Читать на русском

"Удінезе" не мав права втрачати очок, якщо все ж таки хоче фінішувати третім, адже суперники у боротьбі за "бронзу" (а, відповідно, і Лігу чемпіонів) "Наполі" та "Лаціо" знаходяться поруч із "зебрами" у турнірній таблиці.

Проте матч на Сицилії для підопічних Гвідоліна вийшов доволі важким. Тренер “Палермо” Бертоло Мутті, схоже, зробив висновки із попередніх невдач і “розанеро” у цьому матчі зіграли дуже дисципліновано. Це й призвело до голу Мікколі на 31-й хвилині.

Такий рахунок протримався до 84-ї хвилини, коли Торже, якого ще півроку тому називали “румунським Мессі”, зрівняв рахунок. Цей гол став для нього лише другим у складі “зебр”, а перший він забив ще... 11 вересня “Лечче”, та й то з пенальті.

До речі Торже з'явився на полі лише на 66-й хвилині змінивши Пацієнцу, так що тут, до честі Гвідоліна, він вгадав із заміною.

У підсумку — 1:1 і фріульці зрівнялися за набраними очками із “Лаціо” та на один пункт випередили “Наполі”. Проте цим двом командам свої матчі 29 туру ще належить зіграти.

“Палермо” - “Удінезе” - 1:1 (1:0)

Голи: Мікколі, 31 — Торже, 84

Попередження: Мільяччо, 73, Ілічіч, 80 — Екстранд, 49

“Палермо”: Вівіано, Пізано, Мантовані, Мілановіч, Бальцаретті (Аггірегарай, 81), Лабрін, Мільяччо, Баррето (Делла Рокка, 88), Донаті, Мікколі, Ернандес (Ілічіч, 70)

запасні: Цорвас, Делла Рокка, Агіррегарай, Аква, Ілічіч, Васкес, Будан

“Удінезе”: Хандановіч, Ларангейра, Кода, Паскуале (Армеро, 46), Баста (перейра, 46), Абді, Асамоа, Пінці, Пацієнца (торже, 66), Екстранд, ді Натале

запасні: Паделлі, Неутон, Армеро, Перейра, Фернандес, Видра, Торже