УКР РУС

Неймовірні Торрес і Моурінью, провальний Харт. "Челсі" - "Ман Сіті" - 2:1. ВІДЕО

27 жовтня 2013 Читать на русском

У центральному матчі 9 туру АПЛ перетнулися шляхи головних претендентів на чемпіонський титул.

Безперечно, те, що вони головні претенденти - питання дискусійне. І навіть сьогоднішній матч на "Стемфорді" ще не дав нам конкретної відповіді.

Упродовж усього матчу ініціатива регулярно переходила з рук в руки. Перша десятихвилинка - атакує "Челсі". Друга десятихвилинка - свої умови диктують вже гості. І такі гойдалки, уявіть собі, аж до фінального свистка. Команди діяли на високих швидкостях, сміливо комбінували і били по воротах. Гра справді відповідала високому статусу центрального матчу.

На 29-ій хвилині перший 100-відсотковий момент змарнував Торрес. Ель Ніньо прийняв м'яч в лічених метрах до воріт Харта, але пробив вище поперечки. Цей епічний фейл, схоже, по-доброму розлютив іспанця. Вже через кілька хвилин він зробить все задля того, щоб Шюррле забив свій перший гол в АПЛ. Ще через мить Торрес влучить у поперечку. А на останній хвилині гри підстереже дику помилку Сабалети і Харта - стане головним героєм зустрічі.

Переможний гол Моурінью відсвяткував в обіймах простих фанатів, до яких без роздумів кинувся на крилах ейфорії. Натомість, на Пеллегріні нереально було дивитися. Чилійський тренер блискуче підготував команду до матчу. Періодами "містяни" повністю затьмарювали "Челсі". Однак знову і знову "Сіті" пожинає плоди нестабільності в центральній зоні захисту. Ну а гра Джо Харта - це взагалі окрема тема. Пеллегріні вже не вперше залишається невдоволений формою кіпера, а після сьогоднішнього провалу, ймовірно, взагалі довірить місце у воротах Костелу Пантілімону. Так помилятися не можна.

Щодо "українців", то Фернандінью зіграв увесь матч, а Вілліан з'явився на полі лише в останню 20-хвилинку. Обоє не продемонстрували видатної гри. Ферна спробував кілька разів загострити атаки своєї команди розрізними передачами, які не мали особливого успіху. А Вілліан запам'ятався подачею зі штрафного, яку ледь не замкнув Івановіч.

"Челсі" - "Ман Сіті" - 2:1

Голи: Шюррле, 33, Торрес, 90 - Агуеро, 49

Попередження: Лампард, Рамірес - Сабалета, Настасіч, Гарсія