УКР РУС

Неймар справді розчарований трансфером у ПСЖ, а двері перед Реалом ніколи не зачиняв, – журналіст

11 листопада 2017 Читать на русском

Форвард Парі Сен-Жермен Неймар розчарувався своїм трансфером з Барселони, але не планує повертатись у свій минулий клуб.

Бразилець справді шкодує, що прийняв рішення перейти у паризький клуб. Футболіст вже пережив у Парижі конфлікти з головним тренером Унаї Емері та головним бомбардиром клубу Едінсоном Кавані. Це породило напружену атмосферу у роздягальні ПСЖ, де більшість налаштована вороже до Неймара. Через це форвард ніяк не може адаптуватись у команді, хоча й публічно спростовує будь-які проблеми.

Також 25-річний гравець ще не звик до нового міста. Його син та ще кілька членів родини досі не переїхали з Барселони у Париж. Про це пише журналіст Марсело Бехлер на сайті Lance. Саме Бехлер був одним з перших, хто повідомив про перехід Неймара у ПСЖ.

Зараз ПСЖ готовий зробити все, щоб Неймар почувався комфортно у столиці Франції. Сам бразилець також налаштований добиватися успіхів з Парі Сен-Жермен. Бразилець справді питав у своїх екс-партнерів по Барселоні, чи приймуть вони його назад. Однак Неймар розуміє неможливість такого повернення.

"Реал? Перед цим клубом Неймар ніколи не зачиняв дверей. Він не Хаві або Мессі, тому може грати за "вершкових". Цей футболіст не збирається пов'язувати свою кар'єру лише з одним клубом. Неймар сьогодні в ПСЖ, а завтра побачимо...", – додає у своєму блозі Бехлер.

Символічна збірна сезону станом на листопад 2017 року – версія Goal.com, у яку не увійшли Неймар та Кейн