УКР РУС

Неймар озвучив умови трансферу в Реал: хто має покинути і прийти в Мадрид, – ЗМІ

29 квітня 2018 Читать на русском

Неймар має немаленький список вимог трансферів і не тільки від Реала, якщо мадридський клуб хоче підписати його. Деякі пункти просто приголомшують.

Реал може підписати Неймара найближчим часом. Чутки про цей перехід регулярно з'являються на сторінках різних видань. Іспанський портал Diario Gol стверджує, що батько бразильця навіть веде переговори з президентом "вершкових" Флорентіно Пересом та передав йому вимоги і бачення свого сина.

Сам же гравець не почувається комфортно в Парижі та нібито не збирається надовго затримуватись там, де у спортивному плані зробив крок назад. Якщо не Мадрид, то Манчестер (Сіті або Юнайтед) буде його новим пунктом призначення.

Ультрас ПСЖ наїхали на Неймара і ще кількох гравців

Отже, неймарівська революція на "Сантьяго Бернабеу" очима іспанского ЗМІ. Пункт перший. Неймар відчуває, що Мадрид потребує перебудови і звільнення місця для нових зірок. Воротар Кейлор Навас, гравці групи атаки Гарет Бейл і Карім Бензема мають піти, на думку форварда ПСЖ. Гроші з продажу цих топ-гравців потрібно інвестувати у нові трансфери.

У списку Нея на вхід також троє: Давід Де Хеа (як альтернатива Тібо Куртуа) у ворота, земляк і нинішній одноклубник Маркіньйос у захист та Еден Азар (Мохамед Салах як другий варіант) в атаку.

Роналду назвав Пересу 7 гравців, яких Реал має продати, і 2-х, яких треба купити, – ЗМІ

Також бразилець просить Переса не відпускати Іско, який є його другом і володіє надзвичайним талантом. Натомість не буде проти, якщо Варан або Вальєхо звільнять місце у центрі захисту для його друга Маркіньйоса.

Неймар також розуміє, що не працюватиме з Зінедіном Зіданом. По-перше тому, що французький тренер ніколи не бачив його у своїй команді. По-друге, бразилець і сам не хоче грати під керівництвом наставника, в чиїй справедливості сумнівається.

Багато джерел вказують на те, що Зізу може покинути Реал вже цього літа через величезний тиск і виснаження у зв'язку з роботою на благо Мадрида, тому тут не повинно виникнути проблем. Флорентіно Перес бачить Йоахіма Льова фаворитом на посаду нового керманича, однак фігурують і кандидатури Антоніо Конте, Мауріціо Почеттіно та Юргена Клоппа.

Водночас і сам прихід Неймара, і можлива революція можуть бути відкладені в часі, якщо Реал знову виграє Лігу чемпіонів, чим прикрасить провалений внутрішній сезон.

Реал готує трансфери Неймара і Ко – допомогти мають фантастичні контракти зі спонсорами