УКР РУС

Невдалий дебют українця Тащі - "Штутгарт" розгромно поступився "Борусії" (ВІДЕО)

29 листопада 2015 Читать на русском

У 14 турі німецької Бундесліги дортмундська "Борусія" здолала "Штутгарт" із рахунком - 4:1.

Доволі очікувано дортмундці із перших секунд матчу кинулись на володіння Титоня, який практично одразу після однієї із стартових атак господарів поля повинен був витягувати круглого із сітки власних воріт - постарався Кастро, вдало зігравши на добиванні. Згодом вищезгаданий Кастро відзначився асистом на Обамеянга, який забив вшістнадцяте у сезоні.

Гості ж знайшли у собі сили, аби скоротити відставання у рахунку до мінімуму - влучний постріл перед перервою вдався Дідаві, однак на більше підопічні Цорінгера не спромоглись. Ба більше - усі зусилля партнерів нанівець звів Нідермаєр, який примудрився розписатися у воротах власної команди.  Потуги Нідермаєра вже у доданий арбітром час підтримав Обамеянг, який, оформивши дубль, поставив остаточну крапку у цій зустрічі.

Відзначимо, що українець Борис Тащі вперше з'явився на полі у складі першої команди штутгартців в рамках Бундесліги. Півзахисник вийшов на заміну наприкінці матчу, провівши на полі близько 10 хвилин.

Завдяки цій звитязі "джмелі" здобули 32 бали і скоротили відставання від "Баварії" до 8 пунктів, коли "шваби" й надалі залишаються у зоні вильоту - 10 балів і 16 місце.

Німеччина. Бундесліга, 14 тур.

"Борусія" Д - "Штутгарт" - 4:1

Голи: Кастро, 3, Обамеянг, 19, 90+1, Нідермаєр, 65 (авт) - Дідаві, 40