УКР РУС

Нестеров: Новачкам Карпат треба звикнути до УПЛ, а в майбутньому у "левів" все вийде

4 жовтня 2018 Читать на русском

Захисник Карпат Андрій Нестеров повернувся на базу львів'ян, де продовжить відновлення від травми, яку отримав перед стартом сезону.

"Мене зустріли добре. Побачив дуже багато нових обличь в роздягальні. У подальшому процесі буду знайомитися із новими партнерами по команді.

Олег Смалійчук – про те, кого називає "вівцями", скільки треба грошей для боротьби за єврокубки та кому належать Карпати

Зараз дуже добре себе почуваю. З хорошим настроєм підходжу до процесу реабілітації. Готовий багато працювати, щоб якнайшвидше повернутися до загальної групи.
Зараз настав процес реабілітації на базі. Тут мені допомагатимуть клубні лікарі та реабілітологи, які зможуть повернути мене до колишніх кондицій.

Вважаю, що Карпатам потрібен час, щоб стабілізувати свою гру. Новим футболістам треба звикнути до нашого чемпіонату. Переконаний, що в майбутньому у Карпат все вийде.
Майже з кожним підтримував зв’язок. Вони цікавились, як я себе почуваю і в декількох словах розповідали про те, що відбувається всередині команди", – розповів футболіст офіційному сайту Карпат.