УКР РУС

"Неочікуване й надто болісне рішення": Гура прокоментував звільнення з посади головного тренера Олександрії

14 грудня 2022 Читать на русском

Вже колишній наставник Олександрії Юрій Гура розповів, як відбулась його відставка з клубу.

"Це рішення ухвалював Іван Кузьменко (генеральний директор – прим.). Причини він мені не озвучував. Чому? Питання не до мене. На зустрічі я дізнався про них лише від Сергія Кузьменка (власник клубу – прим.). Проте, вибачте, нічого не казатиму для преси.

Олександрія офіційно попрощалася з тренером – шлях для Ротаня відкритий

Як розсталися з Кузьменком-старшим? Нормально. У нас дружні відносини. Не прощалися, а лише сказали один одному "До побачення!" Чи було рішення неочікуваним? Були. Відчував, щось не те відбувається в клубі. Завершується останній тур і будь-який тренер повинен поспілкуватися з гравцями, розповісти їм про плани підготовки, обговорити робочі моменти. А мені нічого було сказати, бо ніхто з керівництва зі мною на цю тему не спілкувався. Перший дзвіночок, так би мовити, пролунав.

Чи прикро, що не дали допрацювати до кінця сезону? Не те слово! Ось завершився б чемпіонат - тоді б питали з мене, а зараз, на пів шляху… Якесь таке відчуття, наче біг марафон і десь зійшов з дистанції. Не з власної волі, бо сили були", – розповів Гура в коментарі Footboom.

Нагадаємо, що сьогодні Олександрія оголосила про відставку Юрія Гури. Останнім часом на посаду наставника Олександрії активно сватають головного тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня, який вивів команду U-21 на молодіжний чемпіонат Європи, який відбудеться влітку 2023 року. Цікаво, що він ще не має досвіду роботи клубним тренером.

"Побачиш Супрягу – скажи йому "привіт": син українського емігранта дебютував за Італію, але збірну України не відкидає