УКР РУС

"Ненавиджу": Дитятьєв відреагував на підрив росіянами Каховської ГЕС – жахливе відео наслідків

6 червня 2023 Читать на русском

Український захисник Олексій Дитятьєв шокований цинізмом загарбників, які 6 червня підірвали Каховську ГЕС, спричинивши катастрофу.

"Російськими окупаційними військами здійснено підрив Каховської ГЕС. Ненавиджу. Багато сіл будуть затоплені. Наслідки цієї біди величезні", – написав Дитятьєв на своїй сторінці у соціальні мережі Instagram.

Дитятьєв визначився щодо свого майбутнього після несподіваного відходу зі Львова

До слова, 34-річний футболіст – уродженець Нової Каховки. Розпочинав кроки у великому футболі у місцевій Енергії. Встиг пограти за Кримтеплицю, Буковину, Олімпік, Ворсклу, Карпати, польську Краковію та казахську Аксу. Останнім його клубом був Львів, з яким він достроково розігрвав контракт.

Нагадаємо, у ніч на 6 червня окупанти підірвали Каховську ГЕС. Відбувається екстрена евакуація місцевого населення. В потенційній зоні затоплення на правобережній частині річки Дніпро опинились села Миколаївка, Ольгівка, Льово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Придніпровське, Садове та частково місто Херсон – острів Корабел. Підрив ГЕС може стати найбільшою техногенною кастрофою у світі за останні десятиліття.

У дім екс-форварда збірної України влучила ракета – забив Динамо в особливий день, проходив допінг-тест із Просінечкі