УКР РУС

Неділько: Кварцяний досі називає Ндоє найкращим голкіпером світу

12 березня 2011

Голкіпер "Волині" Віталій Неділько поспілкувався з журналістами напередодні домашнього матчу своєї команди проти "Арсеналу".

"Звичайно, жодних приводів для радості попередній матч в Луганську нам не приніс. Але Віталій Кварцяний у розмові з командою попросив якомога швидше забути той матч, оскільки він мало що мав спільного зі справжнім футболом. Тренер сказав, що наступна гра буде більш показовою. Щодо нас самих, то підсумок поєдинку у Луганську нас дуже розізлив, і з точки зору налаштованості на матч з "Арсеналом" він може зіграти позитивну роль",- гадає голкіпер.

"Віталій Володимирович і зараз називає Ндоє найкращим голкіпером світу. Але хто з нас кращий, вирішувати не мені. Я просто на тренуваннях стараюсь довести свою профпридатність. Щодо відносин з Ндоє, то вони нормальні, можна навіть сказати, дружні. Мій колега усе розуміє, ну і сам може висловити основні думки. Тобто його оволодіння мовою просувається досить швидко",- розповідає гравець.

"Арсенал" вже показав, що добре готовий до офіційних матчів. У зустрічі проти "Карпат" команда просто випустила з рук перемогу, яку цілком заслужила. Тобто до нас приїде амбіційний колектив з кваліфікованими виконавцями, яким є що доводити і за що битись. Серед форвардів "Арсенала" найбільшої небезпеки варто очікувати від Йонуца Мазілу, який вимагатиме особливої уваги з боку наших захисників",- вважає Неділько.