УКР РУС

"Не знаю, що треба змінювати в цих Карпатах – хороші тренери там не затримуються": Кравець – про ситуацію в клубі

27 квітня 2020 Читать на русском

Колишній оборонець "зелено-білих" проаналізував ситуацію у львівському клубі та пригадав роботу з колишніми тренерами.

"Через Карпати серце обливається кров'ю вже протягом 5 років, ще коли я там грав. Прокляття якесь: хто б не приходив, хто б що не робив, кого б не звільняли, команда все одно внизу. Навіть не знаю, що треба змінювати в цих Карпатах.

Тренери у львівському клубі дуже часто змінювалися, у кожного були свої плюси і мінуси. У Йовічевіча європейський стиль, він завжди впевнений у тому, що робить. Коли я виходив на поле при ньому, я знав, що ми – фаворити і повинні перемогти.

Абідаль особисто вмовляв гравця збірної України перейти в Барселону

Про Безубяка важко щось сказати. Як до людини і тренера, до нього претензій немає. У нас не склалися стосунки. Зайцев – мужик. Дуже жорсткий, особливо по відношенню до молодих. Мене ніхто так не вбивав, як він.

Дулуб до всіх однаково ставився. Більше розмовляв з лідерами, але до пацанів ставився однаково. Він вірив у молодих гравців, давав нам шанс. Для мене він був трохи слабший за Йовічевіча в тактиці. За всіх інших в цьому компоненті він був розумніший. Одного разу він мені дуже доступно і по-вуличному пояснив один момент. Тоді я зрозумів, що в тихому болоті чорти водяться.

Хороші тренери не затримуються в Карпатах. Львів – прекрасне місто для життя тренерів, але керівництво, можливо, якось тисне. З кожним приходом тренера у нас все змінювалося. Ти тиждень тренуєшся з одним тренером, а потім приходить інший. Психологічно до цього важко звикнути", – розповів Кравець в ефірі Instagram Романа Бебеха.

Нагадаємо, сезон 2019/20 "зелено-білі" розпочали під керівництвом Олександра Чижевського, але згодом його змінив Роман Санжар. На вимушену паузу львів'яни пішли головним аутсайдером УПЛ.

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?