УКР РУС

"Не хочу з ними лаятись", – Кополовець пояснив, чому Минай проігнорував збори ПФЛ

5 червня 2020 Читать на русском

Спортивний директор Миная Михайло Кополовець не проти догравання сезону Першої ліги, але клуб має претензії до ПФЛ.

"Давайте продовжимо, але за участю всіх 16 команд. Тут наша позиція не змінилася. Але треба розібратися, хто хоче – грають, хто не хоче – не грають. Що це таке? Що це за чемпіонат? Це ж несерйозно.

Перша ліга прийняла рішення збільшити кількість команд у сезоні 2020/21

Я не їхав до Києва, тому що там нічого не вирішується. Давайте якісь гарантії, що ми цей чемпіонат дограємо. Навіщо мені там з людьми лаятися? Ходять ці напівзбиті льотчики, самі не знають, що розповідають.

Ми – команда, яка виступає за догравання чемпіонату. Всі спекулювали, що Минай проголосував проти. Так, я проголосував проти, тому що 4 команди відмовилися дограти. Як я можу за такий чемпіонат голосувати?

Ось ми зараз граємо важливий матч проти Інгульця, а Волинь, припустимо, з Прикарпаттям, яке не виходить на матч. Вони собі три очки взяли, а у нас бійня. В таких "мутках" ми участі не братимемо.

Чи продовжимо, якщо УАФ вирішить дограти сезон? Поки не можу щось сказати. Хочу подивитися, що вирішать на виконкомі. Далі будемо приймати рішення. Повинно бути якась умова – або всі дограють, або ті, хто не дограють, – вилітають. І все. Тоді для них буде стимул догравати", – розповів Кополовець для Tribuna.

Нагадаємо, більшість клубів Першої ліги проголосували за відновлення розіграшу турніру. Останнє слово залишається за виконкомом УАФ.

"Якщо пройдемо Динамо – поголю голову": кіпера Миная тренували Берті Фогтс і Просінечкі, Аїлтон дражнив джипом