УКР РУС

"Не факт, що Петраков залишиться навіть у разі виходу на ЧС": Воронін чекає Реброва у збірній України

24 грудня 2021 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Андрій Воронін не виключає змін на тренерському містку "синьо-жовтих".

"Трохи некоректно щось говорити про Петракова, бо я не знаю його як людину і тренера. Знаю, що він з молодими став чемпіоном світу. Такого ніхто не добивався. Мені так здається, можливо, я помиляюся, що максимум цього літа буде у першої команди новий головний тренер.

"А вся решта збірної...": Воронін залишився вражений лише двома гравцями України на Євро-2020

Наскільки я знаю, то Ребров повинен був очолити збірну України ще раніше. Тому я скажу так – не хочу образити Петракова, але я хотів би, щоб головним тренером нашої збірної був Сергій. На сьогоднішній день якщо брати наших українських тренерів, то Ребров – це найкраща кандидатура для збірної. Він має досвід, Динамо тренував і був тренером в Угорщині. Там він досяг результату, і в Лізі чемпіонів пограла його команда. Він зараз знову в арабів тренує, тож досвід у нього є.

Плюс те, що він знає наш чемпіонат, менталітет. Я не знаю, з ким Сірий працює, тому мені важко говорити про штаб. Але він хороший варіант. Подивимося, чи вийдуть хлопці на чемпіонат світу. Хоча у нас всякі випадки бували – не факт, що нинішній тренер залишиться навіть у разі виходу на ЧС", – заявив Вронін у ефірі Миля.

Шляхи Реброва та УАФ розходяться: 5 клубів і одна збірна, де може опинитися український тренер