УКР РУС

"Не домовився з одним діячем": екс-хавбек Динамо пригадав, як Рафаїлов "зарізав" його трансфер в Зорю

7 жовтня 2023 Читать на русском

Півзахисник Академії Пушкаша Артем Фаворов розповів, чому не перейшов у луганський клуб.

"Мені зателефонував Юрій Миколайович Вернидуб. І я подумав: "Усе, тепер піде!". Але потім я не домовився з одним діячем, який зараз ховається.

"Не лише Шахтар": Бражко назвав конкурентів Динамо у боротьбі за чемпіонство

Мова про Рафаїлова. Вернидуб мені сказав: "Артеме, ти знаєш, що ми футболістів на перегляд не беремо, я хочу тебе бачити в команді". А тоді в них команда чудова була: Петряк, Рафаель, Денніс Боннавентуре, Пилявський.

Я приїхав, він представив мене в роздягальні команді. А потім приїхав Рафаїлов і почав розповідати: "Та в нас шість людей на позиції в центрі поля. Ми думали ти нападник, якщо забив стільки голів". Назвав мені умови. Я все це послухав, мені не сподобалося, як він розмовляв. Наче робить мені послугу, що я отримав запрошення в команду. Хоча я вже тиждень потренувався з Зорею, мені дуже подобалася робота з Вернидубом, його концепція. Але через Рафаїлова я відмовився", – розповів Фаворов в інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, Артем – вихованець Динамо, де й розпочав професіональну кар'єру. Встиг пограти за Чорноморець, Оболонь, Зірку, Десну, данський Вайле та угорський Залаегерсег.

"Шахтар до мене не звертався": Русин у Сандерленді – Миколенко запрошує в гості, ван Леувен на зв’язку, протеже Мбаппе