УКР РУС

"Не дивлюсь на призначення Луческу, як на зраду": Бєлік пригадав, як сприйняв прихід румуна в Динамо

13 листопада 2020 Читать на русском

Колишній гравець Шахтаря Олексій Бєлік вбачає позитив у призначення Луческу головним тренером Динамо.

"Завжди резонанс викликає, коли люди в одній команді дуже довго завойовують довіру, потім виграють трофеї, будують успішну команду, що було у Луческу і Шахтаря. А потім міняють на суперника. Не дивлюся зараз на це з точки зору якоїсь зради, що це негарний вчинок. Хочу дивитися на це з точки зору всього українського футболу.

Луческу зізнався, про що розмовляв з Мессі після матчу Барселона – Динамо

Прихід такого тренера в наш український футбол – це дуже великий позитив і плюс. Ми розуміємо, що конкуренція – це двигун прогресу. Якщо буде слабке Динамо, дуже знизиться рівень Шахтаря. Буде слабкий Шахтар – Динамо не зможе виступати на високому рівні.

Приклад: Селтік став 10 разів чемпіоном Шотландії, коли Рейнджерс впав до Другої ліги. Ми часто дивимося чемпіонат Шотландії? Коли був там Швед, я раз подивився, як він вийшов на заміну, і все. Немає сенсу дивитися.

А коли якийсь шотландець, іспанець чи француз дивиться чемпіонат України... Протистояння Шахтаря і Динамо – це завжди цікаво. З приходом Луческу це протистояння настільки загостриться, що обидва клуби будуть разом рухатися в єврокубках. Адже в Лізі чемпіонів зараз буде дуже важко", – сказав Бєлік в інтерв'ю Youtube-каналу Бомбардир.

До слова, Динамо Мірчі Луческу після 9-ти турів очолює турнірну таблицю УПЛ, Шахтар йде другим, відстаючи на один пункт від "біло-синіх".

Розчарування: чому Шахтар розгромив Динамо, статус Сидорчука треба переглянути, а Класичне справило гнітюче враження