УКР РУС

Назарина: В Бельгії є можливість для прогресу

12 вересня 2018 Читать на русском

Український хавбек Єгор Назарина розповів про свою адаптацію у бельгійському Антверпені.

"Вважаю, що вже адаптувався у бельгійській лізі та новій команді. Спочатку був мовний бар'єр. У команді говорять на трьох мовах – нідерландською, французькою та англійською. Але зараз в цьому питанні вже все гаразд.

Макаренко розповів про менталітет бельгійських футболістів

Антверпен задоволений своїм стартом в чемпіонаті, йдемо на п'ятому місці. Провальних матчів або розгромних поразок не було. Боремося за місце в першій шістці. У нас завдання перемагати в кожному матчі. Будемо намагатися за підсумками першої частини чемпіонату закріпитися в першій групі команд. В Бельгії мене все влаштовує, там є умови для прогресу.

Чи спілкуюсь з українськими легіонерами в Бельгії? Так, найчастіше спілкуюся з Лучкевичем. Але вже бачилися також з Безусом, Макаренком, Яремчуком. Майже з усіма.

Збірна України? Впевнений, що тренери першої збірної України стежать за всіма чемпіонатами, де є наші гравці. Звичайно, мрії і амбіції потрапити в головну збірну є. Якщо мати постійну ігрову практику і демонструвати необхідний рівень гри, думаю, двері в збірну відкриті для будь-якого футболіста", – цитує Назарину Команда№1.

Маліновський – найкращий гравець стартових турів у Бельгії, Безус, якого ігнорують у збірній – другий серед українців