УКР РУС

"Найтитулованішим клубом повинен керувати досвідченіший тренер": екс-легіонер Динамо розкритикував Михайличенка

14 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник "біло-синіх" Леандро Алмейда поділився думками щодо ситуації у київському клубі.

"Дуже люблю Динамо і стежу за результатами, дивлюся окремі матчі. Дуже сумно бачити Шахтар лідером турнірної таблиці і боротьбу Динамо за друге місце. Найтитулованішим клубом України повинен керувати досвідченіший тренер, у якого є досягнення з великими клубами. Олексій Михайличенко, як гравець, прекрасно захищав кольори Динамо, але, як тренер, він не зовсім підходить для першої команди цього клубу.

Бетао пригадав свій супергол і зустріч із Пеле: знаменитий екс-динамівець привітав клуб Неймара зі 108-річчям

Питання до селекції – чому в заявці команди на сезон немає бразильців? Ніяк цього не можу зрозуміти. У Динамо ж є позитивний досвід співпраці з бразильськими футболістами. Я хочу, щоб кияни знову повернулися у боротьбу за титул. Якщо Ігор Суркіс теж у цьому зацікавлений – можу порадити класних гравців на наступний сезон", – сказав Алмейда у коментарі виданню 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, Леандро перейшов у Динамо з Атлетіко Мінейро в липні 2009 року за 4,5 млн євро. У київському клубі він пробув до січня 2013 року і за 1 млн євро повернувся на батьківщину у Корітібу. З "біло-синіми" бразилець тричі ставав віце-чемпіоном України та одного разу фіналістом Кубка країни.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро