УКР РУС

Найкращі голи 2 туру УПЛ

22 липня 2010

Представляємо Вашій увазі підбірку п'яти найкрасивіших голів 2-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

5. Микола Морозюк ("Металург" Д - "Оболонь")

Микола Морозюк вперше вийшов у футболці "Металурга" з перших хвилин матчу і одразу ж відзначився. Микола робив передачу на дальню стійку, як сам зізнався в інтерв'ю згодом, але до м'яча із партнерів та суперників ніхто не добрався, і снаряд, оминувши всіх, вдарився у штангу і влетів у ворота.



4. Майкл Алозіє ("Металург" З - "Шахтар")

Красива комбінація запорізького "Металурга" завершилась голом у ворота чемпіона України. Калонас віддав розрізну передачу на Алозіє, ніхто із захисників передачу литовця перервати не зумів і нігерійський форвард "Металурга" дотепно прокинув м'яч поміж ніг П'ятову. Цей гол, а також впевнені дії голкіпера "металургів" Максима Коваля дозволили запоріжцям зіграти внічию з донеччанами (див. відео з 13 секунди).

 

3. Констянтин Ярошенко ("Ворскла" - "Іллічівець")

Коли цей гол забивав "Іллічівець", рахунок вже був 2:0 на їхню користь, тому зовсім не дивно, що маріупольці так розкуто і гарно розіграли гольову атаку. Кривошеєнко розібрався із противниками і вивів Ярошенка на побачення з Долганським. Костя нічого не придумував, а просто красиво прокинув повз голкіпера м'яч у дальній кут.



2. Володимир Гоменюк ("Дніпро" - "Волинь")

Здобути "срібло" у нашій номінації нападнику "Дніпра" дозволив розпіарений головним наставником "Волині" голкіпер цієї команди Ісса Ндоє. Ферейра навісив у штрафну і Гоменюк, можливо, хотів переправити м'яч головою на дальню штангу, але куля полетіла точно у ствір воріт під поперечену. А сенегальський кіпер лучан, як кажуть у таких випадках, загубив ворота (див. відео з 27 секунди).

 

1. Олексій Годін ("Металург" Д - "Оболонь")

Перемагає в рейтингу найкращих голів 2-го туру УПЛ від Телеканалу новин "24" Олексій Годін. Давненько хавбек "Металурга" не тішив глядачів в офіційних зустрічах ось такими шикарними голами, але от вболівальники нарешті дочекались. Олексій бездоганно виконав удар зі штрафного, сильним ударом відправивши м'яч у дальній кут. При цьому мав ще й місце рикошет від штанги, що надає цьому голу більшого шику.