УКР РУС

"Найбільший провал в історії Барселони": Чигринський опинився в неприємній компанії

23 квітня 2020 Читать на русском

Каталонські ЗМІ продовжують знищувати Філіппе Коутінью, який з тріском провалився на Камп Ноу.

Бразильський півзахисник отримав чергову порцію критики від одного з редакторів Diario SPORT Луїса Маскаро. Авторитетний журналіст назвав Коутінью найбільшим трансферним провалом "блаугранас". Щоправда, медійник не залишив поза увагою українця з росіянином.

Коутінью ближчий до повернення в АПЛ – Барселона запропонувала бразильця Челсі

"Історія Барселони сповнена катастрофічними придбаннями: Клео, Ромеріто, Дуглас, Вермален, Просінечкі, Корнєєв, Богард, Чигринський, Кейрісон або Енріке. Звісно, було багато інших провалів, але трансфер Коутінью займає особливе місце. Насамперед, з урахуванням вартості – 160 млн євро.

Коутінью розчарував найбільше, адже на нього покладались величезні сподівання. Ті, хто величав його спадкоємцем Іньєсти, страшенно розчарувались. Це порівняння – далеке від реальності, фікція. Барселона виявилась для бразильця занадто великою.

В умовах такої масштабної катастрофи не залишається іншого вибору, як продати його або повторити оренду. Потрібно робити все, щоб повернути бодай частину грошей", – зазначає автор.

Коутінью перебрався до Барселони з Ліверпуля в січні 2018-го, але за півтора сезону на Камп Ноу не зумів стати своїм. Бразилець зіграв 76 матчів і забив 21 гол, після чого був відправлений у Баварію на правах оренди. Зараз у його послугах зацікавлені клуби АПЛ.

Ножі наголо: Барселона тріщить по швах – масові відставки, жахливі звинувачення і декілька підозрюваних