УКР РУС

Навіщо замінили Кавані? "Рома" - "Наполі" - 2:2. ВІДЕО

29 квітня 2012 Читать на русском

Перед поєдинком, навіть попри те що "Рома" грала вдома, фаворитами все одно вважалися неаполітанці. Однак вже стартові хвилини засвідчили, що підопічні Луїса Енріке на гру налаштовані більш, ніж серйозно.

Господарі атакували майже увесь перший тайм, лише зрідка дозволяючи гравцям “Наполі” переходити на власну половину поля. Тільки от голу у ворота де Санктіса забити ніяк не вдавалося - голкіпер партонепеїв цього вечора упіймав кураж. Проте на 41-й хвилині Маркінью таки змусив капітулювати Моргана.

А от після перерви гості заграли зовсім по іншому. Тепер вже гравці “Роми” були змушені захищатися, а інколи навіть грати на відбій. Для того, аби зрівняти рахунок, неаполітанцям вистачило після перерви чотирьох хвилин - надзвичайно красивий і головне результативний удар вдався Сунізі.

Та гості не заспокоїлися і продовжували нагнітати обстановку поблизу воріт Лобонта. Якщо б підопічні Маццарі зуміли реалізувати усі свої моменти, то рахунок зустрічі став би розгромним. Однак пробити голкіпера “Роми” окрім Суніги вдалося лише Кавані на 68-й хвилині.

Після цього у Кавані “гра пішла”, тож його заміна на Есекієля Лавессі виглядала дещо дивною та нелогічною. Можливо саме вона і стала фатальною, адже більше неаполітанці не забивали а от самі на 88-й хвилині не встежили за Сімплісіо, який і зрівняв рахунок.

У підсумку нічия — 2:2. “Наполі”, поки не зіграли інші команди, піднявся на третю сходинку, “Рома” ж залишилася на сьомому місці.

Детальніше ж про перебіг подій на полі Вам розповість наша онлайн-трансляція “Рома” - “Наполі”.

“Рома” - “Наполі” - 2:2 (1:0)

Голи: Маркінью, 41, Сімплісіо, 88 - Суніга, 49, Кавані, 68

Попередження: Тадеї, 34 Хайнце, 76, Гаго, 79, Маркінью, 80, Сімплісіо, 88, Боріні, 90+2 - Джемайлі, 50