УКР РУС

"Навіщо туалетний папір – маю купу газет", – Реднапп поглузував над панікою і зізнався, що живе в страху через COVID-19

20 березня 2020 Читать на русском

Колишній наставник Вест Хема, Портсмута, Тоттенхема та низки інших команд Харрі Реднапп не втрачає британського почуття гумору навіть в умовах пандемії коронавірусу.

"Зі мною усе гаразд, дякую. Сьогодні грав у гольф. Найімовірніше, востаннє цього місяця – поля масово закривають по всьому Лондону.

Футбол навряд чи повернеться до 2021 року, – страшний прогноз з Німеччини

Без зайвої необхідності з дому не виходжу. Ось у друга моєї дружини був сепсис у минулому році, він самоізолювався. Хоча цей человік значно молодший за мене, йому близько 50 років. Але взагалі всі ми повинні бути обережними в цей час. Погляньте на Італію, на Іспанію. Усе зачинено! У Франції теж неспокійно. Дуже страшний час. На вулицях Лондона – нікого. Ресторани, театри, кінотеатри – усе зачиняється! У супермаркетах порожньо.

АПЛ перенесла дату відновлення чемпіонату

Чи закупився чимось про запас? Я – ні. Хоча всі чомусь купляють туалетний папір. Чому – не знаю. Напевне, зі страху. Але мені він не дуже потрібен. Я ріс у бідній сім'ї, у нас не було ніякого туалетного паперу, зате були газети! А газет у мене вдома – ціла шафа!

Побоююсь, що гольф тимчасово завершений. Зараз прийду додому й дивитимусь телевізор – думаю, так минуть усі ці дні. Не знаю, чим іще зайнятися. До ресторану не підеш, у кіно – теж, потрібно залишатись удома.

Подібного не пам'ятаю, вперше таке. Це дійсно страшна річ. Лондон схожий на місто-привид. Наче я у фільмі жахів. Люди бояться виходити на вулицю. Ще тиждень і зачиниться взагалі все. У людей прогорає бізнес, чимало з них втрачають гроші. Навіть не знаю, що гірше – це чи коронавірус", – розповів Реднапп в інтерв'ю Спорт-Экспрессу.

До слова, Харрі Реднапп здобув Кубок Англії у сезоні 2007/08 зі скромним Портсмутом, а в 2010 році був визнаний найкращим тренером сезону в Прем'єр-лізі. Тоді він працював із Тоттенхемом.

Гвардіола, Клопп і ще 8 найкращих тренерів АПЛ останнього десятиріччя – рейтинг британського ЗМІ здивував несподіванкою