УКР РУС

"Навіщо привозити в Україну цих "туристів"?" – президент Олімпіка розкритикував арбітрів після поразки від Карпат

19 серпня 2019 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін підтвердив відставку Жуліо Сезара та висловив незадоволення роботою арбітрів.

"Говорити щось не дуже, звичайно, хочеться, але відсутність результату – основна причина такого рішення. Ми не можемо говорити, що ми добре граємо, маючи після чотирьох турів нуль очок. Говорив з хлопцями, вони не розуміють деякі моменти, зокрема, чому перед матчем називається один склад і одна тактика, а вже на передматчевій установці все цілком інше?

Жуліо Сезар покинув Олімпік

Ну і щодо суддівства взагалі не можу зрозуміти, як за подібні і при цьому регулярні помилки ці арбітри весь час залишаються осторонь. Порушення було до штрафного, це чітко було видно. Можна дізнатися, чим там займаються ці, з дозволу сказати, іноземні "фахівці", чому вони там суддів вчать? Навіщо привозити в Україну цих "туристів"?

Завтра (у понеділок – прим.) поставимо фінальну крапку в цьому питанні і офіційно назвемо ім'я нового наставника. Трохи потерпіть. У будь-якому випадку, я не сумніваюся в тому, що Жуліо Сезар хотів чогось досягти в нашому чемпіонаті", – цитує Гельзіна FootBoom.

Грав за Реал проти Динамо, був одноклубником Шевченка та виграв ЛЧ: що відомо про Жуліо Сезара – нового тренера Олімпіка