УКР РУС

Наставник "Шальке" Вайнцирль прокоментував нічию з "Фрайбургом"

18 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шальке" Маркус Вайнцирль прокоментував нічию з "Фрайбургом" у 15 турі Бундесліги (1:1). Єдиний гол за "кобальтових" забив Євген Коноплянка.

"Нашою метою була перемога. Але на поле тобі завжди протистоїть інша команда. "Фрайбург" організовано діяв, активно рухався – як і ми зазвичай. Але сьогодні ми марнотратно поставилися до своїх моментів і отримали гол у власні ворота. Після цього моя команда віддала всі сили, це бачив кожен на стадіоні. Хлопці билися і змогли зрівняти рахунок. На жаль, вдруге відзначитися не вдалося. Нас не вистачило, щоб набрати ще 2 очки.

Коли ти не можеш розраховувати на чотирьох нападників і двох основних центральних захисників, в грі настає збій. Але я не хотів би скаржитися. Хлопці, які вийшли сьогодні на поле, виклалися по максимуму. Тепер нам потрібно відновити сили і постаратися набрати з "Гамбургом" ті очки, яких ми не дорахувалися в матчі з "Фрайбургом", – цитує тренера офіційний сайт ФК "Шальке".

Як Коноплянка забив дебютний гол у Бундеслізі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу