УКР РУС

Наставник Олімпіакоса Мартінш обіцяє Динамо сюрпризи та гнучку тактику

20 лютого 2019 Читать на русском

Головний тренер Олімпіакоса Педру Мартінш налаштовує свою команду на гідну гру та досягнення необхідного результату в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти Динамо в Києві.

"Перемога над АЕКом дуже надихає нас. У другому таймі цього матчу ми довели, що є добре налаштованою та зіграною командою, яка має успішну тактику та стратегію. Ми відмовилися від передматчевого тренування в Києві, бо кожні три дні маємо офіційні матчі, тому нам бракує часу на відновлення. Ми вирішили залишитися вдома, щоб краще відновитися і відпочити. Також щоб вибудувати стратегію на цю важливу гру і ще зберегти якось певну таємницю щодо наших планів на матч з Динамо.

Динамо – Олімпіакос: Хацкевич підтвердив, що Кадар пропустить матч

Чого нам не вистачило в першому матчі? Ми мали можливість проаналізувати першу гру, але я не бачу сенсу про це говорити, ми концентруємося на завтрашньому матчі.

Чутки про мою відставку перед матчем з АЕКом? Не хвилюйтеся щодо цього, плітки є плітки, журналісти знають свою справу добре, і це тільки відволікає від роботи. Мене зовсім не турбує ця інформація, я концентруюся зараз на роботі та на грі, вірю в свою команду та сподіваюся на успіх.

Я гарантую, що завтра гра буде гідною цього турніру та цього суперника. Гра на виїзді? Ліга Європи дуже непередбачуваний та складний турнір, у ньому багато неочікуваних результатів, і такий фактор, як гра на своєму чи чужому полі, вже немає великого значення. Має значення налаштування команди, психологія та готовність. І саме на це ми розраховуємо. І сподіваємося на результат, який допоможе нам пройти далі.

Чи плануємо ми якісь зміни у грі та тактиці? У нашої команди є певна філософія, ми розраховуємо на потужну атаку, на нападників, гру з чотирма потужними гравцями в атаці, які отримують постійну підтримку з флангів. Це спрацьовує. Але, можливо, будуть певні тактичні зміни у грі Олімпіакоса.

Ми спостерігали, що Динамо дуже чітко реагувало на будь-які наші спроби змінити стиль гри і відразу змінювало дуже швидко власну гру. Тому аналіз попередньої гри показав нам, що необхідно зробити певні тактичні зміни. І ви це завтра побачите на полі. Ми дуже уважно будемо ставитися до тактики, яка буде на полі, і щоб вона була гнучкою. Можливо, ми будемо змінювати та відходити від тих сценаріїв, які були в першому матчі", – підкреслив португальський фахівець на передматчевій прес-конференції в Києві.

Динамо – Олімпіакос: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича