УКР РУС

Наставник Миная категорично відмовився коментувати скандал навколо матчу з Шахтарем – фахівець оцінив лише гру

6 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Миная Микола Цимбал поділився своїми думками щодо матчу з Шахтарем (0:4) та резонансних подій, які його супроводжували.

"Що сталося перед матчем? Я б хотів говорити лише про те, що було безпосередньо на полі. Керівництво виступить з офіційною позицією щодо ситуації. Я займався підготовкою команди.

Невихід Миная на матч з Шахтарем: зустріч офіційно розпочалася з понад 30-хвилинним запізненням

Як підбирав склад? Він був відомий заздалегідь. Ми мали теоретичні заняття, серйозно готувались. Розуміли, що ключова гра чемпіонату. Дякую хлопцям, що віддавались. Дякую кожному, хто вийшов. Вітаю Шахтар із заслуженою перемогою, вони на клас вищі.

У нас великий лазарет. Це ще один повноцінний склад, я на них розраховую. У підтрибунному приміщенні була коротка розминка. На жаль, не було часу провести її на полі. Футболісти, медичний штаб, масажисти готувались до поєдинку.

Чому так багато пропущених м'ячів? Нам потрібні були очки. За рахунку 1:0 почали вище підніматися, ризикувати. У нас були хороші передумови, щоб забити, але не вистачало завершення атак. Гравці Шахтаря скористалися зонами, і внаслідок цього забивали", – резюмував Цимбал в ефірі Тур Online.

До слова, матч, який розпочався з понад 30-хвилинним запізненням, подарував "гірникам" срібло УПЛ сезону 2020/21. Закарпатці ж офіційно вилетіли з еліти.

Шахтар офіційно взяв срібло УПЛ і зіграє в Лізі чемпіонів – Минай після драми ганебно програв і вилетів з УПЛ