УКР РУС

Наставник Боснії та Герцеговини налаштований на успіх у матчах відбору до ЧС-2022 проти України та Фінляндії

29 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Боснії та Герцеговини Івайло Петев поділився думками щодо майбутніх матчів проти Фінляндії та України у відборі до ЧС-2022.

"Можливо, ми будемо грати так само, як і в попередніх матчах, але, зрозуміло, будемо шукати якісь нові ходи. Ми маємо підготуватися на всі сто відсотків до майбутніх поєдинків і виглядати ще краще, ніж раніше. Легких суперників не буває і важливо, як ми будемо грати. Я налаштований оптимістично, ми хочемо добре грати й перемагати.

Боснія і Герцеговина – Україна: Петев оголосив список на вирішальні матчі кваліфікації до ЧС-2022

Пуккі не єдиний, хто небезпечний у складі фінської команди, але ми повинні завжди пам'ятати про його сильні якості. Я вірю, що ми не дамо йому занадто багато можливостей. Зараз ми зосередилися на Фінляндії, а згодом поговоримо про Україну. Я впевнений, що ми добре попрацюємо, і сподіваюся, що ці гравці, які є в списку, будуть здорові та повністю готові до матчів", – цитує Петева офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, Боснія і Герцеговина є головним конкурентом збірної України за путівку до ЧС-2022. Боснійцям належать зіграти 13 листопада проти Фінляндії та 16-го – проти "синьо-жовтих".

Петраков здивував заявкою збірної України на матч життя – велика різниця з Шевченком, 2 ключові ходи