УКР РУС

"Нарешті, бо здавалося, що гравці – піддослідні кролики": Руні про припинення чемпіонатів в Англії

15 березня 2020 Читать на русском

Форвард Дербі Каунті Вейн Руні поділився думками щодо призупинення чемпіонатів через коронавірус.

"Після екстреної наради нарешті було прийнято правильне рішення. До цього здавалось, що футболісти в Англії – піддослідні кролики. Решта видів спорту в інших країнах – теніс, Формула-1, регбі, гольф, футбол – зробили перерву, а нам наказали продовжувати.

Ван Дейк: Буду розчавлений, якщо Ліверпуль стане чемпіоном при порожніх трибунах

У Дербі Каунті ми тренувалися в четвер, чекаючи виступу Бориса Джонсона. Люди були схвильовані. На щастя, футбол в підсумку зробив правильний вибір. Нам довелося призупинити сезон. Деякі люди не будуть щасливі, але я думаю, що у цьому випадку футбол повинен стояти на другому місці. Це спорт. Це просто спорт. Якщо життя людей знаходиться під загрозою, це повинно йти на першому місці незалежно від вашого становища в чемпіонаті. Ми будемо раді зіграти до вересня, якщо сезон триватиме до того часу. Така наша робота. Доки ми знаємо, що знаходимося в безпеці, і це безпечно для глядачів, ми будемо грати.

Наступний чемпіонат світу відбудеться в листопаді і грудні 2022 року, так що можна використовувати цю ситуацію як можливість завершити сезон-2019/20 пізніше, а потім підготуватися до 2022 року, почавши наступні два сезони взимку", – написав Руні у своїй колонці в The Times.

Нагадаємо, Англія оголосила про зупинку чемпіонатів 13 березня. Пауза триватиме до 4 квітня.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині