УКР РУС

Наполі зіграв внічию з Сассуоло, К'єво переміг Сампдорію

31 березня 2018 Читать на русском

Неаполітанці допустили вкрай неприємну осічку, а Сампдорія втратила шанс відірватися від Фіорентини.

Для Наполі кожен матч має статус фінального, адже команда вже відставала від Ювентуса на два очка й будь-яка осічка може знищити чемпіонські мрії "Партенопеї". Однак, неаполітанці пропустили вже на 22-й хвилині, після чого весь їх перший тайм змазався. У другому ж таймі підопічні Мауріціо Саррі як слід притиснули Сассуоло, однак зелено-чорні тримали свої ворота сухими аж до 80-ї хвилини, коли Рожеріо зрізав м'яч у свої ворота. Нерви у гравців Наполі наростали, на поле виходили Гамшик та Мілік, однак добити Сассуоло не вийшло. Наполі оступився 1:1.

Сампдорія, в свою чергу, мала перемагати К'єво, якщо хотіла продовжити боротися за сьоме місце. Генуезці почали добре, вже на 26-й хвилині вийшовши вперед спільними з захисниками веронців зусиллями ті сфолили у своїй штрафній, а Квальярела реалізував 11-метровий. Втім, у другому таймі гості розслабилися, що зрештою вилилося у гол К'єво на 62-й хвилині Кастро зрівняв рахунок. Тренер "вершників" відчув кров, і випустив на поле Хетемая і вже через хвилину після виходу на поле той вивів господарів вперед! Це була 79 хвилина матчу, і Сампдорія за останні 11 з гаком хвилин так і не змогла вирівняти матч, програвши 2:1.

Таким чином, Наполі набирає 74 очка й молиться на Мілан, який ввечері може відібрати очки у Ювентуса. Якщо туринці переможуть відрив становитиме вже чотири очки. Сампа, в свою чергу, залишається з 44 очками та опускається на 9 сходинку у турнірній таблиці, відстаючи від сьомого Мілана на 6 очок.

Чемпіонат Італії, 30 тур

Сассуоло Наполі 1:1

Голи: Політано, 22 - Рожеріо, 80 (автогол)

К'єво Сампдорія 2:1

Голи: Кастро, 62, Хетемай, 79 Квальярела, 26 (пен)