УКР РУС

Наполі здобув вольову перемогу над Болоньєю, Верона сенсаційно розгромила Фіорентину

28 січня 2018 Читать на русском

В рамках 22 туру Серії А Наполі здійснив камбек в матчі з Болоньєю, Удінезе мінімально здолав Дженоа, Кротоне та Кальярі розійшлися миром, Торіно розгромив Беневенто, Верона несподівано розгромила Фіорентину.

Удінезе мінімально обіграв Дженоа. Єдиний гол в зустрічі забив Бехрамі, пробивши після відскоку. Самір підвів Удінезе, отримавши червону картку, але Дженоа не змогла забити навіть за чисельної переваги.

Кротоне та Кальярі розійшлися внічию. В середині першого тайму Тротта реалізував пенальті, але в компенсований до першої половини час Чигаріні зрівняв рахунок. Пізакане був вилучений, однак це в підсумку не вплинуло на результат гри.

Наполі здобув вольову звитягу над Болоньєю. Вже на 1 хвилині Паласіо відкрив рахунок в матчі, однак на 5 Мбайє зрізав м'яч у власні ворота. Дубль Мертенса встановив остаточний рахунок матчу.

Торіно легко впорався з Беневенто. На самому початку матчу Фальке відкрив рахунок. Белец додав проблем Беневенто, отримавши пряму червону картку. Ньянг та Обі довели рахунок до розгромного ще в першому таймі, який і протримався до кінця гри.

Верона сенсаційно розгромила Фіорентину. В першому таймі веронці повели в рахунку в два м'ячі, відзначились Вуковіч та Кін. По перерві Кін оформив дубль. Діаш забив гол престижу, а крапку в матчі поставив Феррарі.

Після цього туру Наполі повернув собі перше місце в чемпіонаті, Болонья з 27 очками залишилась на 12 позиції. Удінезе набрав 32 пункти і піднявся на 8 місце. Кротоне та Кальярі після цього туру залишились на своїх позиціях. Торіно завдяки своїй перемозі набрав 32 очки і розташувався на 9 місці, Беневенто продовжує замикати турнірну таблицю. Верона набрала 16 очок і наблизилась до СПАЛа, Фіорентина з 28 очками залишилась на 11 позииції.

Чемпіонат Італії 2017/18, 22 тур

Дженоа – Удінезе – 0:1

Гол: Бехрамі, 62

Вилучення: Самір, 66

Кротоне – Кальярі – 1:1

Голи: Тротта, 29 (пен), – Чигаріні, 45+7

Вилучення: Пізакане, 45+2

Наполі – Болонья – 3:1

Голи: Мбайє, 5 (аг), Мертенс, 37 (пен), 59 – Паласіо, 1

Торіно – Беневенто – 3:0

Голи: Фальке, 3, Ньянг, 40, Обі, 45

Фіорентина – Верона – 1:24

Голи: Діаш, 53 – Вуковіч, 11, Кін, 20, 46, Феррарі, 55