УКР РУС

"Наполі" залишився на другому місці в Серії А, "Рома" - третя, хоч і переграла "Мілан"

14 травня 2016 Читать на русском

У 38 турі Серії А "Рома" перемогла "Мілан", "Наполі" і "Фрозіноне" теж здобули по 3 очки.

Перед останнім туром Серії А залишалась інтрига - хто ж займе друге місце в чемпіонаті і отримає пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів. На це місце претендували "Наполі" та "Рома".

Неаполітанці знаходились у вигіднішому положенні: вони мали перевагу в два очки і домашній матч з "Фрозіноне", який вже офіційно вилетів з Серії А. На "Рому" очікувало серйозніше протистояння проти "Мілана" на "Сан-Сіро". Обидві команди перемогли, тому "Наполі" отримав срібні нагороди, а "Рома" - залишилася третьою.

У Неаполі головним героєм матчу став Ігуаїн, який тричі відзначився у воротах суперника протягом другого тайму. Аргентинець продовжив справу Гамшіка, який розпочав побиття аутсайдера. У підсумку, 4:0 і прогнозовані три очки.

"Рома" теж цілком закономірно здолала свого опонента. Комфортним рахунок став уже на 59 хвилині, коли в автори голів до Салаха приєднався Ель-Шаараві. Всі питання про переможця третім голом зняв Емерсон, який декількома хвилинами раніше з'явився на полі.

У ще одному матчі ігрового дня "Сассуоло" впевнено переграв "Інтер" завдяки дублю Політано і залишився на 6 місці в турнірній таблиці.

Італія. Серія А, 38 тур

"Сассуоло" - "Інтер" - 3:1

Голи: Політано, 6, 39, Пеллегріні, 26 - Паласіо, 32

Вилучення: Мурільйо, 59

"Наполі" - "Фрозіноне" - 4:0

Голи: Гамшік, 44, Ігуаїн, 53, 62, 72

Вилучення: Горі, 13

"Мілан" - "Рома" - 1:3

Голи: Бакка, 87 - Салах, 19, Ель-Шаараві, 59, Емерсон, 82