УКР РУС

Наполі впевнено обіграв Верону, Лаціо в надрезультативному матчі переміг СПАЛ

6 січня 2018 Читать на русском

В рамках 20 туру Серії А Наполі переграв Верону, Лаціо результативно обіграв СПАЛ, Мілан мінімально здолав Кротоне, Беневенто здобув несподівану перемогу над Сампдорією, Дженоа у важкому матчі здолав Сассуоло.

Беневенто здобув вольову перемогу над Сампдорією. Початок матчу був за генуезцями, однак в основному в них виходило заробляти кутові біля воріт Беневенто. Голу довелось чекати аж до кінця першого тайму, коли після удару Квальярелли Капрарі був першим на добиванні. Беневенто в другому таймі серйозно взявся за діло, але удари Коди і Пушкаша влучали в поперечку та стійку відповідно. Однак все таки їм вдалось зрівняти рахунок, Кода красивим ударом влучив у дальню дев'ятку. А Сампдорію ще підвів Сала, який заробив пряму червону картку і штрафний, з якого Кода і вивів Беневенто вперед. Бриньйола закріпив успіх головних аутсайдерів чемпіонату і попри гол на 90+4 хвилині від Ковнацкі Беневенто таки святкував перемогу в цьому матчі.

Дженоа здобула важку перемогу над Сассуоло. Матч розпочався досить рівно, за боротьби за м'яч в центрі поля. Моментів було небагато, непогану нагоду мав Лападула, але не влучив у ворота. Другий тайм проходив також досить рівно і за гострими моментами була нічия, але Дженоа зуміла таки вирвати перемогу завдяки голу Галабінова.

Мілан мінімально обіграв Кротоне. Червоно-чорні одразу захопили перевагу в матчі і почали створювати моменти біля воріт Кротоне. Небезпечно атакували Сусо, Кессьє і Чалханоглу, але забити їм не вдалось в першому таймі. А от в другій половині в Мілана з атаками було краще. Спочатку класний удар Сусо потягнув Кордац, однак ніхто не зміг завадити Бонуччі відкрити рахунок в матчі. Мілан продовжував контролювати ситуацію і довів матч до перемоги.

Наполі впевнено обіграв Верону. Неаполітанці захопили м'яч під свій контроль і моменти біля воріт Ніколаса не змусили на себе довго чекати. Інсіньє і Мертенс мали класні нагоди, а удар голландця влучив у стійку воріт, проте забити в першому таймі не вдалось. Вдалось лише всередині другого тайму, Кулібалі після подачі з кутового відкрив рахунок в матчі. Верона нічого не могла протиставити фаворитам і Наполі зміг забити ще один гол, Кальєхон поставив крапку в матчі.

Лаціо та СПАЛ влаштували гольову перестрілку. Вже на 8 хвилині рахунок був 1:1. Спочатку Луїс Альберто класним ударом пробив у нижній кут, а Антенуччі на 8 хвилині ударом з пенальті відновив паритет. Однак потім за справу взявся Іммобіле, який відзначився на 19 і 26 хвилинах. Антенуччі відставання скоротив на 31 хвилині, однак все той же Іммобіле наприкінці першого тайму оформив хет-трик, а на 51 хвилині оформив покер і поставив крапку в цьому результативному протистоянні.

Після цього туру Наполі набрав 51 очок і трохи відірвався від Ювентуса, Лаціо набрав 40 очок і наблизився до Інтера, а Мілан з 28 пунктами розташувався на 10 позиції.

Чемпіонат Італії 2017/18, 20 тур

Беневенто – Сампдорія – 3:2

Голи: Кода, 69, 84, Бриньйола, 90+1 – Капрарі, 45+1, Ковнацкі, 90+4

Вилучення: Сала, 83

Дженоа – Сассуоло – 1:0

Гол: Галабінов, 80

Мілан – Кротоне – 1:0

Гол: Бонуччі, 54

Наполі – Верона – 2:0

Голи: Кулібалі, 66, Кальєхон, 78

СПАЛ – Лаціо – 2:5

Голи: Антенуччі, 8 (пен), 31 – Альберто, 5, Іммобіле, 19, 26, 41, 51