УКР РУС

"Наполі" відправляє "Ювентус" далі на дно

26 вересня 2015 Читать на русском

У 6 турі Серії А "Наполі" переміг "Ювентус" з рахунком 2:1 на "Сан-Паоло" в Неаполі.

Завдяки домашньому тріумфу над "Ювентусом" "Наполі" здобув 9 очок і піднявся на дві сходинки вгору. Тепер неаполітанці посідають 10 місце турнірної таблиці.

А от "Ювентус" відправляється в глибини таблиці. Після шести матчів чинний чемпіон Італії має лише 5 очок. І тепер "Стара Синьйора" займає 13 рядок турнірної таблиці, склавши компанію "Палермо" й "Емполі". Однак останні ще мають зіграти в цьому турі.

Розпочали команди гру активно. Однак спочатку до ударів справа не доходила. Гості взяли м'яч під свій контроль, та небезпека виникала біля воріт Буффона. "Наполі" на контратаках тримав у напрузі захисників. І в середині тайму стіночка Ігуаїн-Інсіньє по центру перед штрафним майданчиком закінчилася більярдним ударом останнього.

У "Ювентуса" ж довгі передачі від захисників на Дзадзу зазвичай закінчувалися піднятим флажком лайнсмена. Лише у компенсований час Сімоне отримав можливість відзначитися, але не обіграв Рейну.

У другому таймі Ігуаїн та Леміна впродовж хвилини обмінялися голами. Але на більше "Ювентуса" не вистачило. Куадрадо змінив на полі Ернанеса запізно - бразилець встиг помилитися в центрі поля після чого забив Ігуаїн. Гості не спромоглися навіть організувати нормальний штурм воріт "Наполі". Адже неаполітанці дуже гостро відповідали в контратаках. Та все ж глядачі більше голів не побачили.

У підсумку важлива перемога для "Наполі" і чергове підтвердження кризи "Ювентуса". Навіть лідер гостей Погба розчинився на полі, зникши за спиною Хісая.

Італія. Серія А, 6 тур. Стадіон "Сан-Паоло", Неаполь

"Наполі" - "Ювентус" - 2:1  ВІДЕО

Голи: Інсіньє, 26, Ігуаїн, 62 - Леміна, 63