УКР РУС

Мілан завдяки пенальті на останній хвилині врятував нічию з Удінезе, Рома вирвала перемогу у Фіорентини

3 березня 2021 Читать на русском

В рамках 25-го туру Серії А було проведено шість матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 25-й тур

Сассуоло – Наполі – 3:3

Голи: Максімовіч, 34 (автогол), Берарді, 45+1 (пен), Капуто, 90+5 (пен) – Зєлінскі, 38, Ді Лоренцо, 72, Інсіньє, 90

Мілан – Удінезе – 1:1

Голи: Кессьє, 90+7 – Бекао, 68

Фіорентина – Рома – 1:2

Голи: Спінаццола, 60 (автогол) – Спінаццола, 49, Діавара, 90

Беневенто – Верона – 0:3

Голи: Фараоні, 25, Фулон, 34 (автогол), Лазанья, 50

Дженоа – Сампдорія – 1:1

Голи: Дзаппакоста, 52 – Тонеллі, 77

Кальярі – Болонья – 1:0

Гол: Ругані, 19

Програму 25-го туру в італійській Серії А продовжив поєдинок Сассуоло – Наполі. Ще у першій половині зустрічі команди влаштували справжню перестрілку. На 34-й господарі вийшли уперед завдяки автоголу Максімовіча, а за декілька хвилин рахунок зрівняв Зєлінскі. Вже під завісу тайму пенальті реалізував Берарді – 2:1.

Ювентус – Наполі: офіційно затверджена нова дата багатостраждального матчу

Після перерви неаполітанці продовжували відчайдушно атакувати, намагаючись повернути рівновагу, і на 72-й вони це таки зробили – відзначився Ді Лоренцо. На останніх хвилинах основного часу рефері призначив ще один одинадцятиметровий, цього разу у ворота господарів. Його без особливих проблем реалізував Інсіньє. Здавалось, що перемога вже у кишені Наполі, але на останній хвилині компенсованого часу був призначений ще один пенальті на користь Сассуоло. Цей шанс впевнено реалізував Капуто, і фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 3:3.

Мілан у рідних стінах приймав Удінезе. Гольова засуха у матчі тривала до 68-ї хвилини, коли Де Пауль ювелірно навісив з кутового, а Бекао головою замкнув. "Россонері" одразу кинулись в атаку, щоб зрівняти рахунок, але забити ніяк не вдавалось. Вже на останній хвилині компенсованого часу рефері призначив одинадцятиметровий у ворота фріульців. Цей шанс не змарнував Кессьє, який впевнено його реалізував. Несподівана нічия.

Рома на виїзді зустрічалась із Фіорентиною. Перша половина зустрічі була досить нудною. Лише кілька небезпечних моментів у "вовків", однак реалізувати їх вони не змогли. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком. На початку другого тайму римляни вирвались уперед – відзначився Спінаццола. Трохи згодом "фіалки" зрівняли – м'яч у власні ворота зрізав той же Спінаццола. Вже на останніх хвилинах матчу Діавара зумів знову вивести "вовків" уперед. Перемога Роми.

Верона у виїзному матчі проти Беневенто ще у першому таймі оформила собі комфортну перевагу у рахунку. На 25-й хвилині відзначився Фараоні, а на 34-й м'яч у власні ворота спрямував Фулон. Після перерви гості вирішили не зупинятись і на 50-й Лазанья зробив рахунок розгромним. Цей гол став останнім у матчі і фінальний свисток зафіксував нищівну поразку Беневенто – 0:3.

Дженоа у генуезькому дербі зустрічався із Сампдорією. На 52-й хвилині Дзаппакоста точним ударом вивів "грифонів" уперед. Гравці Сампдорії одразу кинулись в атаку і на 77-й рахунок зрівняв Тонеллі. У підсумку – бойова нічия.

Болонья завітала у гості до Кальярі. На 19-й хвилині господарі вийшли уперед завдяки голу Ругані. Решту матчу підопічні Сініши Міхайловіча відчайдушно намагались повернути рівновагу, але "острів'яни" зуміли втримати свої ворота "на замку". Мінімальна перемога Кальярі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ