УКР РУС

"Наполі" та "Лаціо" зіграли внічию

5 листопада 2016 Читать на русском

У 12 турі Серії А протистояння неаполітанців та римлян закінчилося мирно (1:1).

У минулому турі "Наполі" дав гідний бій "Ювентусу", але відібрати очки в лідера все ж не зумів. Загалом неаполітанці проводять не найкращий відрізок сезону, в рамках якого набрали лише 6 очок в останніх 5 матчах чемпіонату. "Лаціо" навпаки видав серію відмінних результатів і не знає поразок вже більше місяця.

Перший тайм пройшов за певної переваги господарів. Найбільш активними у складі "Наполі" були Інсіньє та Мертенс. Лоренцо регулярно шукав різноманітні шляхи до воріт Маркетті, а Дріс загрожував дальніми пострілами.Біля володінь Рейни свої шанси отримував Іммобіле, але до результативних ударів справа не доходила.

Рахунок було відкрито на 52 хвилині, коли Гамшік протаранив двох захисників і пустив м'яч у дальній кут. Перевага команди Мауріціо Саррі протрималася зовсім не довго, адже грубої помилки після удару Кейта припустився досвідчений голкіпер неаполітанців Рейна.

До фінального свистка рахунок не змінився, тому суперники набирають по одному балу. "Лаціо" з 22 очками перебуває на 4 місці у турнірній таблиці, в "Наполі" має на один пункт менше і знаходиться на 5 сходинці.

Італія. Серія А, 12 тур

"Наполі" – "Лаціо" – 1:1

Голи: Гамшік, 52 – Кейта, 54