УКР РУС

Інтер здобув мінімальну перемогу над Пармою: 23 тур Серії А, матчі суботи

9 лютого 2019 Читать на русском

В матчі 23 туру Серії А Наполі та Фіорентина не змогли відзначитись голами, а Інтер на виїзді дотиснув Парму. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 23 тур

Фіорентина – Наполі – 0:0

Парма – Інтер – 0:1

Голи: Мартінес, 79

Фіорентина та Наполі розійшлись безгольовою нічиєю. Неаполітанці трохи більше володіли ініціативою, проте забити "блакитним" не вдалось.

Парма приймала Інтер та мала шанс вийти уперед в першому таймі, але Куцка на 5-й хвилині головою пробив неточно, а Жервінью на 22-й влучив у поперечину. "Нерадзурі" в другому таймі натиснули на суперника та забили на 53-й хвилині усиллями Д'Амброзіо, але повтор показав, що при замиканні навісу Даніло зіграв рукою – гол скасували. Тим не менш, на 79-й міланці досягли свого: Лаутаро Мартінез отримав передачу від Наінголлана та з ударної позиції розстріляв ворота Сепе – 0:1. Даний гол виявився переможним.

Таким чином, Наполі набрав 52 очки та залишився другим, Інтер тепер має 43 залікових бали та йде прямо за неаполітанцями, а Фіорентина з 32 пунктами розташувалась на дев'ятій позиції. Парма залишилась на дванадцятій сходинці з 29 очками.