УКР РУС

"Наполі" переміг "Дженоа" напередодні матчу проти "Реалу" в Лізі чемпіонів

10 лютого 2017 Читать на русском

В 24 турі Серії А "Наполі" здолав "Дженоа" (2:0) та піднявся на друге місце в турнірній таблиці. Голи забивали Зелінскі та Джаккеріні.

Для "Наполі" зустріч з генуезькими "грифонами" була генеральною репетицією перед мадридським "Реалом". "Блакитні" в попередньому турі познущалися над "Болоньєю" – 1:7. А от команда Івана Юріча протягом останніх матчів грає непереконливо: "грифони" поступилися "Сассуоло", "Кальярі", "Ромі", "Торіно", "Палермо", не перемогли "Кротоне". Згадані невдачі відкинули генуезців на шістнадцяте місце.

Стартові півгодини матчу – далеко не найкращі в історії футболу. Найперший момент виник на 33 хвилині, коли Кулібалі не влучив у ворота гостей. Після цього моменту "Наполі" прибавив у швидкості, розпочавши створювати гольові нагоди. Наприкінці першого тайму Зелінскому не вистачило долі секунди, аби нанести удар з вбивчої позиції.

На початку другої половини швед Хільємарк, яким нещодавно активно цікавилося київське "Динамо", невдало вибив м’яча на поляка Зелінскі – 1:0. Через деякий час Дрісу Мертенсу вдався ефектний простріл на Джаккеріні – 2:0.

Дякуючи перемозі неаполітанці з 51 очком тіснять з другого місця "Рому".

Після гри з "Реалом" команда Саррі поміряється силами з "К’єво". "Грифони" зіграють на виїзді проти "Пескари".

Чемпіонат Італії, 24 тур

"Наполі" – "Дженоа" – 2:0

Голи: Зелінскі, 50, Джаккеріні, 68