УКР РУС

Роналду приніс перемогу Ювентусу над Фрозіноне: 5-й тур Серії А, матчі неділі

23 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 5-го туру італійської Серії А Наполі без проблем розібрався з Торіно, Удінезе на виїзді обіграв К'єво, Мілан розділив очки із Аталантою, Роналду знову відзначився забитим голом.

Торіно відверто не витягував цю зустріч. Господарі пропустили вже на 4-й хвилині після того, як Інсіньє скористався відскоком і пробив з меж штрафного у дев'ятку, реалізувавши перший удар гостей по воротах. Через 16 хвилин неаполітанці подвоїли свою перевагу – Мертенс прострілив з флангу, а Верді в дотик красиво перевів під дальню штангу. Торіно намагався повернутись у гру, відквитавши один гол з пенальті на старті другого тайму, однак вже через вісім хвилин Лоренцо Інсіньє забив третій гол, закривши всі питання.

Болонья сенсаційно обіграла Рому. Римляни прогнозовано заволоділи ініціативою і мали купу нереалізованих моментів. Болонья ж ледь чи не з першої спроби відкрила рахунок в матчі, відзначився Матьєлло. По перерві ситуація не змінилась: "вовки" атакують, а забиває Болонья. Цього разу Сантандер вийшов віч-на-віч з воротарем і без проблем реалізував момент.

Удінезе не без проблем здобув перемогу в матчі з К'єво. Перший тайм пройшов дуже рівно і така сама ситуація вимальовувалась у другій половині, проте "чорно-білі" під кінець матчу зуміли забити двічі, відзначились Де Паул та Лазанья.

Лаціо на класі обіграв Дженоа. Рахунок було відкрито на 7 хвилині, Кайседо переправив м'яч у ворота після скидки Мілінковіча-Савіча. В середині тайму забив Іммобіле. Дженоа по перерві один м'яч відквитала, відзначився Пйонтек, проте Мілінковіч-Савіч та Іммобіле зробили перевагу римлян розгромною.

Мілан у матчі з Аталантою підтримав тренд швидких голів у 5-му турі й вийшов вперед вже на другій хвилині – це Ігуаїн шикарно завершив передачу Сусо ударом під ближню стійку. На старті другого тайму Аталанта змогла зрівняти рахунок зусиллями Алехандро Гомеса, який випередив у штрафному Мусаккіо й замкнув простріл Сапати. Втім, на 61-й хвилині Бонавентура пішов на ближню штангу й завершив передачу Сусо точним ударом – 2:1. Здавалося, це кінець, однак на 90+2 хвилині Рігоні зміг забити другий гол Аталанти, врятувавши нічию.

Ювентус же досить довго не міг забити у ворота Фрозіноне. При повній домінації "старої синьйори" відправити м'яч у ворота Спортьєлло ніяк не вдавалось. Купу моментів втратив Роналду, мав нагоду Манджукіч. Проте відкрити рахунок таки вдалось на 81 хвилині і зробив це той, від кого забитих голів чекають найбільше – Крішітану ударом з розвороту влучив у ближній кут. А в компенсований час Бенрардескі поставив крапку в матчі.

Таким чином, Наполі набрав дванадцять очок, піднявшись на другу позицію в турнірній таблиці. Торіно залишився на п'ятнадцятій сходинці, маючи в активі п'ять очок. Лаціо набрав дев'ять пунктів і піднявся на п'яте місце, Дженоа з п'ятьма очками йде на одинадцятому, а Аталанта, Мілан та Рома з такою ж кількістю очок йдуть прямо за нею. Болонья здобула свою першу перемогу в сезоні, проте залишається в зоні вильоту. Удінезе набрав вісім очок і залишився поряд із єврокубковою зоною, а К'єво все ще замикає турнірну таблицю.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 5-й тур

Торіно – Наполі – 1:3

Голи: Белотті, 51 (пен) – Інсіньє, 4, 59, Верді, 20

Болонья – Рома – 2:0

Голи: Матьєлло, 36, Сантандер, 59

К'єво – Удінезе – 0:2

Голи: Де Пауль, 76, Лазанья, 90

Лаціо – Дженоа – 4:1

Голи: Кайседо, 7, Іммобіле, 23, 89, Мілінковіч-Савіч, 54 – Пйонтек, 46

Мілан – Аталанта – 2:2

Голи: Ігуаїн, 2, Бонавентура, 61 – Гомес, 54, Рігоні, 90+2

Фрозіноне – Ювентус – 0:2

Голи: Роналду, 81, Бернардескі, 90+4