УКР РУС

Наполі – Барселона: Сетьєн поділився емоціями перед своїм дебютом у Лізі чемпіонів

24 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер Барселони Кіке Сетьєн закликав гравців відмовитись від недооцінки суперника у поєдинку 1/8 фіналу ЛЧ проти Наполі.

"Останнім часом ми провели кілька дуже важких матчів у Ла Лізі, але виконали свої завдання. У нас позитивний настрій, динаміка результатів обнадіює. Хотілося б, щоб ми не опускалися нижче рівня, який показуємо.

Наполі – Барселона: каталонцям перевірили температуру після прибуття в Неаполь

Завжди попереджаю гравців, щоб чекали від суперника лише найкращої гри. Кожна команда повинна віддаватися на полі без залишку, і найближчий матч не буде винятком. Я знаю, на що здатний Наполі, вони дуже добре виглядали проти команд найвищого класу на груповій стадії. Переконаний, що завтра нам буде протистояти видатний суперник.

Це мій перший матч в Лізі чемпіонів, так що мотивація у мене особлива. Дуже цікаво почати плей-офф на стадіоні на кшталт Сан-Паоло – на арені з великою історією і пристрасними вболівальниками. Вважаю, що нас чекає захоплююча гра. Сподіваюся, що вона увійде в історію, тому що ми покажемо хороший футбол і продемонструємо характер", – цитує Сетьена офіційний сайт УЄФА.

Поєдинок Наполі – Барселона відбудеться 25 лютого, початок о 22:00.

Барселона та Брейтвейт: навіщо данець "блаугранас", його сильні сторони, конкуренти і чому цей перехід – гроші на вітер