УКР РУС

Нападник, який недарма прилетів із Кореї. Чорногорія - Англія - 1:1. ВІДЕО

27 березня 2013 Читать на русском

У центральному двобої української групи H зійшлися лідери - на кону була перемога і перше місце. Та врешті-решт зусиллями нападника південнокорейського "Сеула" Деяна Дам'яновіча нічия, а заразом лідерство дісталися господарям.

Англійці впевнено і розгромно кілька днів тому знищили Сан-Марино на виїзді. А команда Йоветіча та Вучініча ледве впоралась з молдаванами також на чужині. Хлопці Бранко Брновіча значний період п'ятничної зустрічі провели у меншості, тому не виключено, що запас сил у них виявить меншим.

Реальність виявилось іншою. Саме чорногорці після перших 45-ти хвилин програвали й по суті не створили вигідних моментів. Але вони ж у другому таймі постали зовсім іншою командою. Чи то так вплинула заміна півзахисника російського "Амкара" Мітара Новаковіча, який поступився місцем на полі гравцю ФК "Сеул" Дам'яновічу, чи просто гордість лідерів балканців - Мірко Вучініча та Стевана Йоветіча - своє дала, але чорногорці заграли дуже потужно. І свій гол у відповідь фактично заштовхали. Цікаво, що його автором став той самий Деян Дам'яновіч, гол якого змусив збірну України скласти зброю у Києві.

Балканці випромінювали впевненість у своєму проході до гри і мали намір довести свою перевагу над англійцями вже у домашньому двобої. У відборі до ЄВРО-2012, до речі, також команди двічі розходилися миром: на  Альбіоні 0:0, у Подгоріці  закінчили 2:2. Цього разу третя зустріч і знову мир. На користь Україні? Важко сказати, адже нам потрібно зважати насамперед на свої перемоги, благо гра і останні результати дають привід до оптимізму. Але й поганим цей рахунок зовсім не хочеться називати.

Як розвивались події в сьогоднішній зустрічі, Вам розповість розширена текстова онлайн-трансляція Чорногорія - Англія.

Чорногорія - Англія. 1:1 (0:1)

Голи: Дам'яновіч, 76 - Руні, 6

Чорногорія: Младен Божовіч, Савіч, Баша, В. Волков, С. Вукчевіч, Йоветіч, Вучініч, Новаковіч, Зверотіч, Владімір Божовіч, Джудовіч

Англія: Харт, Джонсон, Коул, Джеррард, Лескотт, Смоллінг, Мілнер, Каррік, Велбек, Руні, Клеверлі

Турнірна таблиця групи H

Команда Матчі Перемоги Нічиї Поразки Заб./Проп. Очки
1 Чорногорія 6 4 2 0 14-3 14
2 Англія 6 3 3 0 21-3 12
3 Україна 5 2 2 1 6-4 8
4 Польща 5 1 2 1 11-6 8
5 Молдова 6 1 1 4 3-10 4
6 Сан-Марино 5 0 0 6 0-29 0