УКР РУС

Нападник Косово Буньяку: Я забив 3 голи у 7 матчах, тепер хочу забити Україні

8 жовтня 2016 Читать на русском

Альберт Буньяку, форвард збірної Косово, відвідав разом із головним тренером прес-конференцію напередодні матчу зі збірною України.

"Найгарніша річ у футболі – це те, що ті речі, які робив 3 дні тому недобре, можеш краще зробити сьогодні. І ми спробуємо зіграти краще, ніж грали з Хорватією. Знаємо, що Україна має хороших гравців, але ми спробуємо не пропустити, і якось на контратаках вийти вперед.

Вчора провели дуже важливий аналіз гри з тренером, розбирали наші помилки. Зараз, у наступній грі, наше завдання зробити все, щоб зіграти краще і спробувати забити. У нас для цього є хороші та швидкі гравці. Ми хотіли б отримати задоволення від матчу та зіграти свою найкращу гру.

Вважаю, ні для кого не секрет, що Хорватія набагато сильніша за Фінляндію. І як сказав тренер, рахунок 6:0 – не є справжнім показником того, як ми грали. У грі з Хорватією ми зробили кілька помилок, яких не зробили, коли грали проти Фінляндії.

Я забив 3 голи у 7 матчах, і вважаю, що у наступній грі потрібно забити ще один гол. Я почуваюся дуже добре і вважаю, що ще довго можу грати за збірну та принести їй багато користі", – сказав Альберт Буньяку на передматчевій прес-конференції.

Як збірна України прогулялась по Кракову напередодні матчу з Косово

Нагадаємо, матч 3-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Після гри проти турків команда Шевченка 7 жовтня прибула до Польщі. Тим часом у Кракові збірна України зіткнулась з проблемами на митниці. Думкою стосовно матчу також раніше поділився головний тренер Косово.

Все про Косово: кров за незалежність, гра в дипломатію і талант із "Барселони"