УКР РУС

Нант звернувся у ФІФА через затримки платежів Кардіффа щодо трансферу Сали

27 лютого 2019 Читать на русском

ФІФА розпочала розслідування за фактом затримки платежів Кардіффа по трансферу Еміліано Сали.

Як повідомляє BBC, Нант звернувся до ФІФА з вимогою розпочати розслідування щодо невиплати Кардіффом першого траншу за трансфер Еміліано Сали.

Хто така Луїза Унгерер – таємна дівчина Сали порушила своє мовчання після смерті футболіста

Зазначається, що сьогодні на рахунок Нанта мав надійти перший платіж по трансферу форварда, який трагічно загинув у авіакатастрофі над Ла-Маншем 21 січня, однак кошти не були перераховані.

Повідомляється, що Кардіфф домовився з французької Лігою 1 про відтермінування першого платежу, в розмірі понад 6,5 млн євро, до 20 лютого. Валлійський клуб не планує платити за перехід Сали до завершення розслідування авіакатастрофи, у якій загинув Еміліано. 50% від коштів за трансфер Сали має отримати Бордо, який пропосав відповідну функцію у контракті, коли продавав нападника у Нант.

Нагадаємо, 28-річний Сала перейшов у Кардіфф з Нанта в зимове трансферне вікно за 15 млн фунтів, ставши найдорожчим футболістом в історії британського клубу. Увечері 21 січня форвард вилетів на приватному літаку в Уельс, але за годину до запланованого прибуття повітряне судно пропало з радарів. Пізніше пошукова група виявила на дні Ла-Маншу літак і тіло, яке, як з'ясувалося пізніше, належало Салі. Тіло пілота Девіда Ібботсона до сих пір не знайдено.

Деталі фатального польоту Еміліано Сали: погана погода, недостатня кваліфікація пілота, несправність літака