УКР РУС

"Нам буде ой як непросто": Левченко вибудував стратегію збірної України для виходу з групи на Євро-2020

13 червня 2021 Читать на русском

Екс-півзахисник збірної України Євген Левченко прогнозує "синьо-жовтим" непросте життя на континентальній першості, але вірить, що команді Шевченка під силу вийти, як мінімум, в 1/8 фіналу.

"Нідерланди зараз не в найкращому стані, травми дошкуляють команді Франка де Бура. Це додає шансів нашій збірній. Це не та збірна Нідерландів, яку ми бачили в період Рональда Кумана.

Луческу оцінив шанси збірної України на Євро-2020

Проте у суперника дуже багато кваліфікованих футболістів. Нам буде ой як непросто. Хоча коли, як не зараз, обігрувати цього суперника. Однак навіть нічийний результат можна буде занести в скарбничку збірної України.

Якщо вибудовувати стратегію, то, на мій погляд, в ідеалі треба не програти Нідерландам, а потім намагатися обіграти австрійців і македонців. Важливо, щоб наші лідери не травмувалися, від їхніх дій дуже багато залежить. Я дуже сподіваюся і вірю, що "синьо-жовтим" вдасться вийти з групи, а далі як карта ляже", – сказав Левченко у коментарі РБ.

Нагадаємо, збірна України стартує на Євро-2020 вже сьогодні, 13 червня, матчем з Нідерландами. Окрім "помаранчевих", суперниками команди Шевченка у групі C стануть також Австрія та Північна Македонія.

Хто виграє Євро-2020 – як оцінюють шанси збірної України на вихід із групи та чемпіонський титул