УКР РУС

"На тебе щодня так кричати?" – Воробей розповів про прочухан від Ахметова

16 лютого 2022 Читать на русском

Екс-форвард Шахтаря та збірної України Андрій Воробей ходив на "килим" до президента донецького клубу Ріната Ахметова.

"Від президента дісталося після Аустрії, 5:1, коли ми програли. Тоді президент нас поодинці викликав. Добре мені дісталося. У нас було ранкове тренування, увечері було двостороннє. Президент приїхав, мав свій номер на третьому поверсі. Викликали по одному: мене, Бахарєва, Попова, Тимощука. Не знаю як іншим, але мені нормально. Не фізично, а морально.

Ахметов: Я буду багато інвестувати в Шахтар

Розмова була хороша, повчальна. На підвищених тонах я все зрозумів. Увечері на тренування вийшов – 5 голів забив. Він мені каже: "Так що, на тебе щодня так кричати?" Я говорю: "Не треба, дякую".

Це навіть не в плані гри було, а в плані побуту. Президент усе про всіх знав. У свій час машина їздила. Я навіть у сусіднє місто їхав зі швидкістю 200 км/год, думав, щоб від цієї "дев'ятки" відірватися. На подвір'я заїхав, щоб сховатися. Через 5 хвилин хвіст вже поряд. Були такі моменти", – сказав Воробей для Youtube-каналу ОТДУШИВДУШУ.

Нагадаємо, Андрій перебував у структурі Шахтаря у 1995-2007 роках.

"Вся країна знала про однокласників Коломойського і Ахметова": Таран про бомби Саддама, авто Блохіна, діалог з Марадоною >