УКР РУС

На п'ятірку. "Шахтар" - "Арсенал" - 5:0. ВІДЕО

2 грудня 2011 Читать на русском

Каменя на камені не залишив донецький "Шахтар" у домашньому поєдинку проти київського "Арсеналу". Голкіпер киян Погорілий п'ять разів виймав м'яча із сітки власних воріт.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.

“Шахтар” - “Арсенал” - 5:0 (2:0)

Голи: Срна, 13, да Коста, 30, Мхітарян, 56, Богданов, 68 (аг), Едуардо, 77

Попередження: Кучер, 34, Мхітарян, 45, Степаненко, 47, Фернандіньо, 49, Шевчук, 74 — Грицай, 34, Шацьких, 34, Флореску, 64

Вилучення: Шершун, 28 (А)

Хоча не в останню чергу такому розгрому посприяло вилучення Шершуна на 28-й хвилині. Щоправда до цього “каноніри” вже “горіли” - 0:1 — надзвичайно красивим голом відзначився Срна.

У меншості будь-якій команді непереливки, а тут киянам трапився розлючений вильотом з Ліги чемпіонів “Шахтар”. Підопічні Луческу постійно знаходили помилки в обороні суперника, так що 5 голів — це менша половина реалізованих моментів, які були у донеччан.

Що ж до “Аресеналу”, то команда запам'яталася хіба що ударом Гуменюка з-за меж карного — куля просвистіла біля дев'ятки воріт Рибки.

Хвилин за 10 до закінчення матчу команди вже відверто догравали. 5:0 — “Арсенал” шостий, а “Шахтар” - на вершині турнірної таблиці. Принаймні до понеділка, коли “Динамо” гратиме з донецьким “Металургом”.

вилучення Шершуна