УКР РУС

На перерву - з хорошим настроєм. "Дніпро" - АІК - 4:0. ВІДЕО

6 грудня 2012 Читать на русском

Підопічні Хуанде Рамоса вже забезпечили собі вихід до стадії плей-офф Ліги Європи, так що ця гра, фактично, для дніпрян мало що вирішувала.

Зрештою для АІКа, як і для ПСВ, ці матчі стануть останніми у єврокубках, а, як відомо, у футболі на прощання команди полюбляють гримнути дверима. Але от гримнули саме дніпропетровці. Та ще й як гримнули.

Попри те, що Матч розпочався пасом Коноплянки на Калініча, але м'яч дістався не до Ніколи, а потрапив до рук голкіпера АІКА.

Після цього активізувалися вже гості. Вони і два кутових поспіль подали, і м'яча на половині “Дніпра” контролювали. Тільки от так, щоб аж дуже гаряче, біля воріт Лаштувки, не було.

Цього запалу гравцям АІКа вистачило хвилин на десять, після чого господарями не лише матчу, а й господарями на полі, стали Коноплянка та компанія. Євген, до речі, разом із романом Зозулею, узагалі був найактивнішими гравцями у матчі.

На гол потрібно було чекати до 21-ї хвилини. Саме тоді Зозуля обіграв суперника у карному АІКа і останньому нічого не залишалося, як зупинити Романа за допомогою рук. За такі речі у футболі дають пенальті, який, хоча й не бездоганно, але все ж таки реалізував Калініч.

А от автором другого голу став вже сам Зозуля, який пас від Коноплянки, завдяки більярдному удару, зробив гольовим. До перерви голів більше не було, хоча перевага “Дніпра” була більш, ніж очевидною.

Не змінилася ситуація на полі і після 15-ти хвилин відпочинку, тому на гол довго чекати не довелося. І знову Зозуля продемонстрував неабияку влучність, поціливши у дальню стійку, від якої м'яч втретє у грі і вкотився у ворота.

Як не намагався Роман оформити хет-трик, але останній гол у матчі забив не він, а Кравчеко. Сергій якнайкраще розпорядився скиданням головою м'яча від Джуліано.

4:0 у підсумку. Та рахунок міг бути і набагато більш розгромним, адже гості за всю гру зуміли завдати лише двох небезпечних ударів. Гравці “Дніпра” йдуть у відпустку з хорошим настроєм і переможцями своєї групи у Лізі Європи.

Не можна згадати і про Денисова, який вийшов у цій гра на заміну. Ця гра стала для Віталія останньою у складі “Дніпра”, але вболівальники висловили йому вдячність за все, що цей гравець зробив для команди. На трибунах був банер присвячений за словалми вдячності. Що ж, щасти тобі Віталію у майбутньому клубі.

Якнайдетальніше про сам матч Вам розповість наша текстова нлайн-трансляції “Дніпро” - АІК.

“Дніпро” - АІК - 4:0 (2:0)

Голи: Калініч, 21 (пен.), Зозуля, 32, 52, Кравченко, 86

склади