УКР РУС

"На моїх очах помирала людина": гравець Арсенала прокоментував своє ножове поранення – він вибув на тривалий час

28 жовтня 2022 Читать на русском

Захисник Пабло Марі може святкувати другий день народження. Йому пощастило уникнути серйозних травм після удару ножем, а незабаром гравець зможе повернутися на поле.

Напередодні Пабло Марі потрапив у жахливий інцидент. Футболіста і ще кількох людей вдарили ножем у торговому центрі. Одна людина загинула, а іспанський оборонець потрапив до лікарні. Нападника, у якого виявили психічні вади, затримали.

Захисник Арсенала став жертвою нападу божевільного – футболіста шпиталізували з ножовим пораненням у спину

Можна сказати, що Пабло Марі пощастило. Лезо ножа пройшло за кілька міліметрів від легені, не зачепивши життєво важливі органи. Іспанця прооперували, він може повернутися на поле через 3 місяці. Найближчі дні футболісти проведе у лікарні, повідомляє Gazzetta dello Sport.

"Я був з дитиною всередині у супермаркеті і відчув нестерпний біль у спині. Потім я побачив, як іншого чоловіка вдарили ножем у горло. Особисто мені пощастило, але я бачив, як на моїх очах помирає людина", – заявив Пабло Марі.

Монца вже попросила перенести поєдинок Серії А проти Болоньї. "Дізнавшись про те, що сталося, деякі футболісти почали плакати. Вони спустошені. Сам Пабло Марі навіть зміг пожартувати. Він сказав, що зможе зіграти у найближчому матчі", – зазначив Адріано Галліані.

Нагадаємо, за Монцу 29-річний іспанець виступає на правах оренди з Арсенала. У складі італійської команди Пабло Марі зіграв 8 матчів, забив 1 гол.

Якби Мудрик був бразильцем, або Чому він змушував платити великі рахунки за світло