УКР РУС

На "Інтер" без Тотті. Анонс 24 туру Серії А

5 лютого 2011

Саме з перемоги над "Інтером" у першому колі Серії А "Рома" розпочала свій вихід із кризи і стрімке піднімання по турнірній таблиці. Тепер "Інтер", який тоді також переживав не найкращі часи, спробує взяти реванш.

 

“Інтер” - “Рома”

Зараз обидві команди значно покращили свої позиції і займають третє та п’яте місця у турнірній таблиці, причому при певних обставинах після цього туру можуть ними помінятися, адже відставання римлян від “нерро-адзуррі” складає усього три пункти.

Однак “Рома” вже не один з аутсайдерів, а “Інтер” з новим наставником виглядає на так вже й безнадійно, як у першій половині сезону.

Щоправда, в останній своїй грі “вовки” примудрилися втратити очки у матчі із “Брешією”, натомість “Інтер”, хоча й не без проблем, проте впевнено здолав “Барі”. Та все ж таки гравці “Роми” повинні виглядати більш свіжими, адже тур тому їхня гра з “Болоньєю” була перенесена, а от “Інтер” тоді здобув важку перемогу над “Палермо”.

Наскільки це відіб’ється на грі команд дізнаємося незабаром, але точно відомо, що не допоможе римлянам їхній капітан Франческо Тотті, який змушений боротися з температурою. Хоча й так, не виключено, що цю гру капітан би розпочинав на лаві запасних.

Цікаво, що чотири останні зустрічі між цими командами обов’язково закінчувалися перемогою господарів.

 

“Дженоа” - “Мілан”

Інша міланська команда поїде у рідну для нападника “россо-неррі” Антоніо Кассано Геную, на гру із “Дженоа”. Сам Кассано напередодні матчу сказав, що буде приїжджати у рідне місто, навіть якщо йому доведеться ховати обличчя від вболівальників, які вважають його зрадником. Добре, що цього разу “Мілану” буде протистояти не його рідна команда “Сампдорія”.

“Дженоа” - команда традиційно захисна, але не дуже віриться у те, що “Мілан” і його потужний напад не зможуть пробити оборонні редути генуезців.

Варто згадати і про середню лінію “россо-неррі”, в якій знову можуть з’явитися Зеєдорф та Гатуззо, що відновилися після травм, а також ван Боммель, який відбув дискваліфікацію.

Не допоможуть “Мілану” Амброзіні, Дзамбротта, Боатенг та Неста, проте у Массіміліано Алегрі є достатньо футболістів, аби замінити їх.

 


“Лаціо” - “К’єво”

Ще один претендент на чемпіонство “Лаціо” прийматиме “К’єво” - команду, яка в останніх матчах заграла, як і на початку сезону, тобто, просто чудово.

У минулому турі “летючі осли” відібрали очки у прямого конкурента “Лаціо” якщо не у боротьбі за чемпіонство, то, принаймні, за 2-4 сходинки - “Наполі”, і, очевидно, захочуть вибачитися перед неаполітанцями спробувавши перемогти ще й “орлів”. Спробує не дозволити їм цього зробити Мауро Сарате, який вже відбув дискваліфікацію.

Цікаво, що в останніх десяти зустрічах між цими командами жодного разу не перемагали... господарі. У “Лаціо” на рахунку п’ять перемог, у “К’єво” ж — лише одна.

 

“Наполі” - “Чезена”

Що ж до “Наполі”, то він прийматиме команду, яка полюбляє грати проти атакувальних колективів - “Чезену”, основною зброєю якої є контратаки.

Ці команди добре знайомі з серії В, хоча історія їхніх зустрічей налічує лише 8 протистоянь, в яких чотири рази перемагали неаполітанці і ще стільки ж матчів завершилися внічию.

І навряд чи вдасться “Чезені” здобути свою першу перемогу хоча б тому, що команда Маццарі традиційно сильно грає вдома.

Однак, в останньому поєдинку було помітно, що гравці “Наполі” виглядали втомленими, однак Маццарі нібито хороший психолог, то ж, напевне, зможе віднайти потрібні слова, аби у його підопічних відкрилося друге дихання.

 

“Кальярі” - “Ювентус”

Якщо б ще декілька років тому хтось сказав, що ці команди будуть сусідами по турнірній таблиці, то його б виставили на глуми. Та й на старті сезону складалося враження, що “Ювентус” знову готовий втрутитися у боротьбу за Скудето.

Проте поразки у двох останніх турах від “Удінезе” та “Палермо” показали, що гравці “Юве” не готові відіграти на одному диханні увесь сезон. Та й Красіч вже не виглядає на лідера, лише епізодами показуючи ту гру, яку на початку сезону демонстрував протягом усього матчу.

До того ж не допоможуть “Юве” Яквінта та Пепе. Особливо буде бракувати останнього з його креативними ідеями у нападі, а також чудовим виконанням штрафних.

 

“Лечче” - “Палермо”

Що ж до кривдника “Юве” у попередньому турі - “Палермо”, то сицилійці на “Віа дель Маре” спробують продовжити переможну серію. Щоправда, проблемою острів’ян є невміння грати на виїзді, а особливо у протистоянні з “Лечче” - в десяти останніх поєдинках цих команд, гості жодного разу не зуміли перемогти.

Однак гра обіцяє бути видовищною, адже ці команди між собою традиційно забивають велику кількість м’ячів.