УКР РУС

На хет-трик Хаві Прієто дублем відповів капітан Роналду. "Реал" - "Реал Сосьєдад" - 4:3. ВІДЕО

6 січня 2013 Читать на русском

Стрімко розпочав новий рік мадридський гранд. Уже на 2-й хвилині Бензема відкрив рахунок, а на 6-й "вершкових" залишив у меншості Антоніо Адан за фол останньої надії. Пенальті вміло реалізував Прієто.

В епізоді з вилученням відзначимо два моменти - неадекватний дії Адана та Карвалью ,а також суддівський вердикт. Воротар "Мадриду" невдало відпасував на лінії штрафного в напрямку португальського захисника, а Рікі якогось дива завалився на газон. Круглого перехопив Вела, якого і скосив Адан. Арбітр вирішив, що ця дія заслуговує на вилучення, хоча у воротах господарів "Бернабеу" вже встиг розташуватись останній оборонець. 

У грі настала тимчасове затишшя, яке перервав класний, дивовижний і дуже потрібний гол від Хедіри - німець п'яткою, наче ключкою, замкнув простріл Карвалью. Однак баски знову швидко відігрались. Їх капітан Хаві Прієто оформив дубль, легко перекинувши Ікера. Касільяс, до речі, як і Адан, ледь не призвів до голу у свої ворота після невдалої передачі партнеру.

Кінець першої половини знову за "Мадридом" - красивий удар зі штрафного Кріштіану, який вийшов на гру з капітанскою пов'язкою (цікаво, чи віддасть її Касільясу), однак на місці був Браво, а потім постріл Бензема у стійку і промах на добиванні Хедіри у порожні ворота.

Зрештою, швидке вилучення Адана не завадило "королям" видряпати перемогу. Адже у другій половині на поле бою у мадридців вийшов агресивний мисливець за голами. Роналду згадав, що саме він нині капітан і за 2 хвилини шокував гостей зі Сан-Себастьяна. Спершу використав ідеальний пас Бензема на хід, а потім зі штрафного закрутив голову Браво, який не зумів відбити м'яч, що летів прямо над ним.

Далі був ще один красивий гол Прієто - третій для Хаві, але це не допомгло "Сосьєдаду" створити сенсацію. Все ж у другі 45 хвилин "Реал" був нестримний - крім голів, ще кількаразів "вершкові" влучали у каркас воріт, вимусили Естраду сфолити ціною другої жовтої і загалом були більш схожі на чинних чемпіонів Іспанії, ніж у багатьох інших матчах поточного сезону.

"Реал" - "Реал Сосьєдад" - 4:3 (2:2)

Голи: Бензема (2), Хедіра (35), Роналду (68, 70) - Хаві Прієто (8, пен., 40, 76)

Попередження: Роналду, 44, Хаві Алонсо, 70 - М. Гонсалес, 15, Естрада, 26, І. Мартінес, 41, Сурутуса, 51, Анхель, 90, Елустондо, 90+2

Вилучення: Адан, 6 - Естрада, 79 (друга жовта)