УКР РУС

Мюллєр тролить журналістів, приймає пологи та смішить навіть суперників: Баварія зберегла найвеселішого гравця світу

8 квітня 2020 Читать на русском

Один зі старожилів команди продовжить виступи у футболці найтитулованішого клубу Німеччини. "Футбол 24" пригадує, чому Томаса Мюллєра вважають чи не найвеселішим футболістом світу.

Баварія оголосила про підписання нового контракту з Томасом Мюллєром. 30-річний нападник мюнхенців виступатиме за рідну команду до завершення сезону 2022/23. Цілком можливо, що вихованець Баварії проведе у клубі всю професіональну кар'єру. Він вже посідає 7 місце за кількістю матчів у футболці "ротен" – до легендарного Франца Беккенбауера, який йде 6-м, залишилося всього 10 поєдинків. В активі Томаса 195 голів за Баварію – це 4 показник в історії клубу.

Мюллєр дебютував за першу команду у 2007 році і вже встиг награти за клуб понад 500 матчів. Серед його титулів – 8 звань чемпіона Німеччини, п'ять Кубків та Суперкубків країни, перемога в Лізі чемпіонів 2012/13 та "золото" Мундіалю в Бразилії у складі національної збірної Німеччини. Загалом 22 командні трофеї за кар'єру – показник, яким варто пишатися.

"Польський Мессі" підтримав світовий челендж і розбив новенький телевізор – дружина знищує відбірними матюками (18+)

Цікаво, що замість традиційної фотосесії з керівництвом клубу, як це зазвичай буває у таких випадках, лідер Баварії фотографувався доволі оригінально, зберігаючи відстань у кілька метрів від інших людей. Такі вони, реалії в умовах пандемії коронавірусу – безпека понад усе.

Хоча саме у випадку з Томасом Мюллєром дивуватися не доводиться – він давно відомий своїми оригінальними витівками, через які вважається одним з найвеселіших футболістів світу. Не вірите? Гортайте далі.

8 березня Мюллєр забив переможний гол у ворота Аугсбурга, а вже за кілька годин став акушером. Пологи були незвичними – народжувала одна з кобил футболіста. Коні – це відоме захоплення Томаса та його дружини Лізи, а тому подружжя приділяє своїм вихованцям чимало часу та уваги.

*Обережно – особливо вразливим краще не дивитися:

А як вам "танець" зірки Баварії з незвичною партнеркою?

До речі, про танці. Їх Мюллєр також полюбляє. Особливо на чемпіонських вечірках, яких в активі чемпіона світу-2014 назбиралося вже достатньо.

Випити пива чи облити ним когось із одноклубників? Та жодних проблем – особливо під час Октоберфесту чи святкування чергового трофею.

Томас любить фанатів, а ті відповідають взаємністю. Він не цурається після матчу підійти до фанатської трибуни та загорланити разом із вболівальниками, використовуючи мегафон.

Він вміє розсмішити навіть вболівальників суперника. Декілька десятків тисяч фанів Шальке влаштували Томасу овацію після незграбного виконання кутового удару.

Всі знають, що найкращий спосіб уникнути журналістів – вдати, що ти розмовляєш по телефону. Мюллєр перевершив усіх – одного разу на летовищі Мюнхена у ролі мобільного він використав... паспорт. Таким чином він уникнув відповіді на запитання про можливість переходу в Манчестер Юнайтед. Це насправді розкішно.

Такий він – Томас Мюллєр. У нього були злети і падіння, але він залишився вірним Баварії. Та й важко його уявити у футболці іншого клубу – як мінімум, фанам мюнхенців.

"Вийшли на поле і обкакались": правила футболу Олександра Лукашенка – останнього диктатора Європи