УКР РУС

"МЮ" знову програв фінал "Барсі". ФОТО. ВІДЕО

29 травня 2011 Читать на русском

Як і два роки тому, "Барселона" без надзусиль переграла у фіналі Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" - 3:1 і стала вчетверте у своїй історії тріумфатором найпрестижнішого трофею Старого Світу.

Детальніше про перебіг матчу дізнавайтесь ТУТ.

"Барселона" - "Манчестер Юнайтед" - 3:1 (1:1)
Голи: Педро 27, Руні 34, Мессі 54, Вілья 69.

"Барселона": Вальдес, Абідаль, Піке, Алвеш (Пуйоль 88), Маскерано, Бускетс, Іньєста, Хаві, Педро (Афеллай 90+2), Мессі, Вілья (Кейта 86)

"Манчестер Юнайтед": Ван дер Сар, Евра, Відіч, Фердінанд, Фабіо (Нані 69), Валенсія, Керрік (Скоулз 77), Гіггз, Пак Джі Сун, Руні, Ернандес

Попередження: Алвеш 60, Вальдес 85 - Керрік 61, Валенсія 80

Суддя: Віктор Кашшай (Угорщина)

1' Матч розпочався! МЮ понісся вперед... Психологічний тиск від підопічних Фергюсона?

10' Несподівано пройшла у нас стартова десятихвилинка.

МЮ справді виглядає потужно. Якась паралель виникає в голові з матчем "Барса"-"Шахтар". Тоді український чемпіон на старті теж потужно виглядав, але чим все завершилось, ми пам'ятаємо.

15' От ми вже бачимо звичну "Барсу", яка багато володіє м'ячем і тотально насідає на ворота суперника.

20' Так, як і очікувалось, МЮ сам не витримав того темпу, якого завдав на старті і Барселона спокійно тепер господарює на полі. Побачиили ми вже два небезпечні моменти і два у виконанні гравців Барси - Педро не влучив по воротах із забійної позиції, а потім Ванд дер Саар врятував Мю після удару зблизька Вільї.

  28' ГОООООООООООООЛ! Педро переграв Ван дер Сара після чудового пасу Хаві! 1:0 за "Барсою"!

 

34' ГООООООООООООООООЛ! Руні обігрався з Ґіґґзом в "стінку" і відмінним ударом зрівняв рахунком - 1:1! Швидка відповідь "дияволів"!

 

 

45' За рівного рахунку команди пішли на перерву.

46' Команди отримали установку від тренерів і з'явились на полі. Вистава поновилась!

48' Ну дуже вже злими повернулись на поле каталонці. Рвуть і метають вони на Вемблі, МЮ змушений захищатись.

49' МЮ в обличчі Руні намагався відповісти Барсі, проте не склалось у лідера манкуніанців в таці, навіть кутового не заробив.

54' Ванд дер Саар здійснив шикаааааарний сейв після удару Алвеса, який несподівано  (чи сподівано?!) підключився до атаки Барси. Другим темпом пробивав Мессі - манкуніанці відзахищались.

55' ГООООООООООООООООООООООЛ! МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСІ! 2:1! Дальнім ударом відзначається Ліонель!

Здається, в тому епізоді добряче позицією помилився Ванд дер Саар, який, ще й до всього, не бачив моменту удару. Тож лідеру Барси не було складно зробити мінімальне зміщення від бравої бровки до центру і пробити мимо 40-річного кіпера МЮ.

 

 

 

60' Минула година гри і поки ми очікуємо відео голу Мессі, варто зазначити, що Барса, як і після першого забитого м'яча, знову помітно збавила обороти після того, як відзначилась. Ініціатива переййшла до МЮ.

62' Почали команди грубіянити - Дані в Барси і Карік в МЮ отримали по гірчичнику.

64' Ван дер Саар врятував МЮ після удару впритул Мессі, щоправда м'яч кіпер манкуніанців накрив лиш з другої спроби. В цілому, не зовсім впевнено грає воротар МанЮ в останньому матчі у своїй кар'єрі - в тих епізодах, яких повинен був виручити - не виручив...

65' З лінії воріт вибив Парк м'яч після потужної атаки Барси. Дуже складно манчестерцям.

67' Пішли перші заміни: Нанні в МЮ вийшов замість Фабіо.

  68'  ВІЛЬЯ!!! Отримав кулю на лінії дуги штрафного м'яча й ідеально підкуртив кулю у верхній кут воріт Ван дер Саара! 3:1...

75' Можна позаздрити каталонським вболівальникам, сххожен, вони сьогодні гучно святкуватимуть четверту перемогу в Кубку європейських чемпіонів. Поки що вони не поспішають передчасно радіти перемозі

85' П'ять хвилин залишається у Манчестера на диво. Нема Шерінгема і Сульшера, нема Бекхема, які у 1999-му здійснили шалений камбек в додані хвилини і переграли Баварію. Однак, надія помирає останньою. МЮ битиметься до кінця. Безсумнівно.

90' Три хвилини відділяють Барселону від заслуженого звання найкращої команди Європи сезону 2010/11.

90+3' Барселона - чемпіон! Що тут ще додати? :)

Барса святкує - святкує Каталонія!